Feminitate la superlativ în Caransebeș. Tonul întâlnirilor de marcă dat de Adina Pasere!

Adina Pasere
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Echilibru, sensibilitate, putere, frumos. Unitate și prietenie sub bagheta magică a Adinei Pasere, îngerul din Cuib de Vise.

Feminitatea este o stare care vine din interior și se manifestă spre exterior, iar făuritorul Cuibului de Vise din Caransebeș, Adina Pasere, are grijă ca acest motto să devină devină un must have pentru toate reprezentantele sexului frumos. Tocmai de aceea, sub cupola Cuibului de Vise, femeile puternice împărtășesc din cunoștințele și înțelepciunea lor, tuturor doamnelor care își doresc să adauge un plus de valoare a tot ceea ce reprezintă minunatele ființe, atât în societate, cât și în sânul familiei.

Și pentru că deja a devenit o tradiție pentru Adina Pasere de a reuni, sub aripile-i ocrotitoare, cât mai multe suflete dornice de evoluție, de transformare și de  afirmare, evenimentul organizat recent la Caransebeș, a fost unul cu răsunet, și nu doar prin prisma sold-out-ului, ci și prin feedback-ul pozitiv venit din partea celor peste 70 de participante, din Reșița, Caransebeș și Arad, la întâlnirea de suflet cu Adina.

„Deși mi-am propus ca acest mesaj să ți-l transmit în privat, cred, totuși, că merită ca toată lumea să știe cât ești de minunată! Evenimentul organizat de Asociația Cuib de Vise, la cârma căreia ești, a fost cu adevărat unul reușit! Totul a fost la superlativ! Atâtea femei minunate laolaltă a făcut din acest eveniment unul extraordinar !
Felicitări, Adina Pasere!”

Adina Pasere

Întâlnirea din  6 martie, nu a fost prima și nici singura din acest an. Pentru că sunt multe de spus, multe de învățat, Adina Pasere continuă seria întâlnirilor cu doamnele, pe tot parcursul lui 2024, strict cu scopul de a da un sens nobil existenței noastre.

Și pentru că s-a dorit ca în cadrul acestui eveniment să fie împărtășite lucruri interesante despre cele mai importante părți ale femeii, precum ginecologia, estetica și sufletul, discursurile au fost ținute de către: Ramona Agliceri  – Medic Specialist Obstetrică și Ginecologie în cadrul Centrului Medical Anaman și Andreea Popovici, cosmetician și specialist skincare, în cadrul propriului său salon – Elite Brow&Beauty Studio.

Aplaudată a fost și prezența Irinei Patea, terapeut detox emoțional, din cadrul centrului Atasagon Brașov, cea care a vorbit despre călătoria către sine, încărcarea emoțională, epuizare și burnout. Aspecte atât de importante și des întâlnite în viața femeii moderne.

Adina Pasere

Mai mult decât atât, nicio întâlnire, marca Cuib de Vise, nu trece neobservată atunci când vine vorba despre surprize. Evident că nu au a lipsit nici tombola unde doamnele au câștigat tratamente faciale gratuite sau intrare la evenimentul celor de la Pragu’ de Sus, din data de 15 martie, la Opium caffe bar & lounge, gazda evenimentului.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Cu inima plină de recunoștință, vrem să vă mulțumim tuturor celor aproximativ 70 de femei pentru participarea la evenimentul nostru. Atmosfera a fost nemaipomenită, iar voi, femei atât de frumoase la chip și la sufle, ați adus un pic de strălucire și căldură atât nouă, cât și întregii noastre comunități în care ne implicăm activ și încercăm să facem un loc mai bun pentru toți.

whatsapp image 2024 03 08 at 08.25.23 (7)

Atunci când tu ca femeie ești bine cu tine, când te simți feminină, acest lucru se vede atât în modul în care îți alegi hainele, cât și în modul în care stai, pășești, vorbești. Să nu confundăm feminitatea cu feminismul. Eu nu merg cu acest curent al feminismului și nu sunt de-acord cu el. Rolul bărbatului în viața noastră, a femeii, este foarte important. Este un echilibru totul, cred eu, nu o bătălie a sexelor.

M-am bucurat să văd atâtea femei pe care, poate, le știu din oraș, dar nu am interacționat niciodată până acum. Să văd că vin spre mine, spre proiectele noastre ca și Asociație, oameni noi, nu poate decât să mă bucure, si da, evenimentul a fost un real succes, cu feedback pozitiv și multă voie bună.”, a declarat Adina Pasere.

Adina Pasere

Tu cât de mult te iubești? Cât de mult timp îți acorzi pentru evoluția ta? Dacă încă nu ai făcut nimic pentru tine, perioada aceasta, acum e momentul, să îți întinzi aripile spre Cuibul de Vise, acolo unde întâlnești puterea, frumusețea suportul și recunoștința.

Adina Pasere, omul neobosit al proiectelor de mare succes din Caransebeș, creează pentru tine, evenimentele perfecte, de unde, cu siguranță vei pleca măcar cu un lucru interesant învățat.

„Dă-ți voie să te iubești și să îți oferi momente care să îți aducă un plus de energie și cunoaștere. Vino alături de Asociația Сuib de Vise!  La mulți ani, femeie!”

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/