UPDATE. Femeie, lovită pe trecerea de pietoni de o mașină a Poliției Locale Timișoara. Traversa neregulamentar

O femeie a fost rănită, miercuri seara, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției Locale Timișoara pe trecerea de pietoni.

Potrivit oamenilor legii, femeia traversa pe culoarea roșie a semaforului pe bulevardul Take Ionescu.

„La data de 24.08.2022, în jurul orei 21:30, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, ce se afla la volanul unei autospeciale care aparține Poliției  Locale Timisoara, circula pe Bulevardul Take Ionescu dinspre  strada Hector, iar la intersecție cu strada Aurel Popoviciu a surprins și accidentat o femeie în vârsta de 52 ani, care traversa drumul public pe culoarea roșie a semaforului electric”, a transmis IPJ Timiș.

âPolițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Update, ora 10:40

Poliția Locală a transmis și ea că mașina condusă de agent a trecut pe verde și că femeia a traversat pe roșu. Este însă o anchetă.

„Conform procedurilor, în acest caz, pe numele conducătorului auto a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, rezultatele urmând a fi comunicate de reprezentanții Biroului Rutier. Cei doi polițiști locali aflați pe autoutilitară erau în timpul serviciului, iar conducătorul auto nu a avut până acum abateri. În funcție de rezultatul cercetărilor se va stabili și dacă se impune vreo măsură împotriva polițistului local aflat la volan”, a transmis Poliția Locală.

Femeia rănită a ajuns la Spitalul Județean Timișoara și, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Locală, este în stare stabilă, dar urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

banner 1000 x 100 hd