Felix și gura lumii gugulane!

victor nafiru 1 of 1 620x400

Nu știu cum sunt în realitate gugulanii ăștia, dar eu îi văd veșnic nemulțumiți. Nu de ieri, nu de azi, vorba aia din popor preluată și de BUG Mafia, ci, de când am observat eu, de prin 2016 încoace. Cam de pe când Felix Borcean a ajuns primar. Întâi primar liberal, apoi independent, iar acum pesedist. Au dat în el din toate pozițiile. Nimic din ceea ce a făcut la primărie nu a fost bun. Nu tu străzi reparate, nu tu locuri de joacă, nu trotuare, nu aia, nu ailaltă…Noroc că Felix nu a pus la suflet tot rahatul. Că l-a durut la bască de cei care n-aveau altceva mai bun de făcut decât să se lege de el.

Domn primar, bine ai făcut că nu ai dat urechea la minciunile scornite de știm noi cine. De oameni invidioși care nu au valoarea lu’ tălică. Și atunci, ce și-or zis, hai să aruncăm pe piață o minciună. Să-l defăimăm pe unde apucăm. Uite, cum s-a întâmplat ieri. Cică te-ai fi dus să-i dărâmi una dintre terasele lu’ Rujan. Te-ai dus cu Poliția Locală, cu city-managerul municipiului. Numai minciuni, că toată Rusca știe, ba chiar și cetățenii din Pipirig, că matale ești plecat în vacanță. Da, în afara țării, să te limpezești la minte și să te întremezi după o campanie atât de grea. Și dacă ești plecat, cum dracului să-ți pună în cârcă una ca asta? Și nici măcar nu cred că ți-ai trimis oamenii să-l „execute” pe don deputat Rujan. Că dacă ar fi fost în neregulă i-o coceai mai de mult. Și nici nu cred că vrei să i-o plătești pentru zilele fripte ce ți le-o făcut în campanie. Ce dracu’, toată lumea știe că tălică ești băiat de salon și nu te pretezi la căcaturi de astea. Tu ești din alt aluat plămădit!

De asta zic, măi, don Felix, ce rea este lumea asta gugulană. Sigur, o parte din ea, nu toată. Să-ți scornească minciunile astea atâția ani… Dar bine faci că nu-i bagi în seamă pe detractorii de ambele sexe. Ai câștigat alegerile, intri în vacanță de patru ani și, mă repet, te doare undeva de alde nu știu care. Un sfat, dacă îmi permiți, don Felix: comandă-ți o jiletcă în pătrățele, din postav, lasă-ți mustăți, de-alea răsucite, și cheamă un pictor sau un fotograf să te imortalizeze pentru eternitate, într-un tablou agățat în cui în sala de ședințe a primăriei. Și rupe-le gura ăstora care nu au loc de tălică.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/