Felix Borcean mai vrea un mandat! Cu liberalii de ieri, pesediștii de astăzi!

borcean felix (2)
untitled design set 970x90 px

Edilul-șef al Caransebeșului ia tot mai mult în calcul varianta unei candidaturi din postura de independent la alegerile de anul viitor.

 Dat afară din PNL pentru că n-a jucat după regulile lui Marcel Vela, Felix Borcean nu duce o viață cu mult mai bună nici în PSD, unde îi este pusă la îndoială candidatura pentru Primăria Caransebeș în 2024. Edilul-șef lasă de înțeles că, așa cum a plecat din PNL, la fel poate renunța și la calitatea de membru PSD, astăzi, oamenii adunându-se într-un partid sau altul datorită compatibilității dintre ei, în niciun caz pentru că ar împărtăși aceeași doctrină.

„Putea să fie o situație plăcută și frumoasă în PNL, am plecat mulți tineri atunci împreună la drum și a fost o emulație, care a fost stricată de președintele Vela. La PSD au plecat Bebe Iova, Florin Bogdea, o bună parte din organizația PSD de acum a fost în PNL la un moment dat și a plecat din aceleași motive. Au mai rămas câțiva colegi din PNL, care sunt mai legați, poate au doctrină. Noi nu avem doctrină, exista grupuri de oameni care se asociază, determinați de anumite țeluri, ne simțim bine. Dezlipiți etichetele de pe partide, mai ales în organizațiile locale, nu suntem nici comuniști, nu suntem nici de dreapta, nici de extreme, suntem niște oameni care se adună în anumite grupuri.”, a spus primarul Borcean.

Atmosfera se poate liniști până la urmă în PSD Caransebeș, crede Felix Borcean, iar o primă condiție să se întâmple asta este ca el să fie desemnat oficial candidatul partidului pentru Primărie. Altfel, în mod cert, va pleca din PSD și va candida independent. „În politică nu ai certitudini, dar eu zic că se pot liniști spiritele în PSD. M-am învățat însă și sunt pregătit pentru orice, nu am așteptări 100%. Eu nu mi-am dorit funcția de parlamentar, nu mi-am dorit funcția nici de consilier județean, nici de președinte al Consiliului Județean, eu sunt primarul municipiului Caransebeș, am venit în organizația PSD Caransebeș pentru a mai câștiga un mandat cu PSD Caransebeș. Am câștigat alături de PNL Caransebeș, dar acum vreau cu PSD Caransebeș!”, a mai afirmat Felix Borcean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/