Felix Borcean „fură” locurile de joacă ale Reșiței!

in the playground

Administrația locală din Caransebeș creionează un loc de recreere și de joacă în cartierul Pipirig, cu aparate moderne, realizate din materiale de calitate superioară.

Urmând modelul Reșiței, primarul Felix Borcean și-a propus ca, în următorii ani, să investească mai mult în locurile de joacă destinate copiilor. Și nu în orice fel de spații, ci în unele „premium”, realizate din materiale de calitate superioară, cu funcțiuni mixte pentru ca fiecare copil să-și poate găsi un mod plăcut de a-și petrece timpul.

Pentru început, se are în vedere amenajarea unui astfel de spațiu în cartierul Pipirig, lângă Sala Polivalentă, pentru care municipalitatea este dispusă să plătească oricât, numai pentru ca investiția finală să se ridice la nivelul locurilor de joacă din Reșița.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Ne dorim niște locuri de joacă. Am luat modelul Reșiței, pentru că nu mi-e rușine să iau exemple pozitive. Am văzut niște concepte foarte frumoase la Reșița. E adevărat că sunt și foarte scumpe, dar dacă nu reușim anul acesta, măcar jumătate să facem din proiectul pe care ni l-am propus, pentru că nu am bugetat foarte mulți bani. Nu ne-am gândit că este așa de scump. Până acum le cumpăram noi, le asamblam tot noi, dar am zis să facem și noi ceva mai deosebit și primul astfel de concept va fi în cartierul Pipirig, pe actualul amplasament de lângă Sala Polivalentă, unde vom desena un frumos loc de joacă cu aparatură și materiale premium. O să fie ceva deosebit, dar va fi un pic cam scump, cam piperat, adică cam cât costă Strada Ardealului ne-ar costa un astfel de loc de joacă. Dar copiii merită un loc de joacă bun, o școală bună, condiții de spitalizare bune.”, a declarat primarul Caransebeșului.

banner 970 x 250