Felix Borcean: Caransebeșul e cel mai dezavantajat, dar îl felicit pe Romeo Dunca!

felix borcean

Primarul independent al Caransebeșului îi dă dreptate președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin în scandalul legat de sumele repartizate primăriilor!

Felix Borcean e vizibil deranjat de propunerile care s-au făcut în timpul negocierilor din Salonul Alb al palatului administrativ, când Caransebeșul ar fi urmat să fie sacrificat pentru suplimentarea bugetelor altor unități administrativ-teritoriale. În special conduse de PSD, PMP și Pro România. „Împărțirea e imperfectă și e în detrimentul nostru!”, a spus edilul-șef despre schema de repartizare care ține cont în primul rând de numărul de locuitori.

„1,5 milioane lei la Caransebeș față de 400.000 la Armeniș?! E doar un exemplu. Am făcut calcule. Dintre toate localitățile, Anina și Herculane au primit mai mult decât normal, Oțelu Roșu a primit suma corectă. Noi suntem cei mai dezavantajați, nici n-ar trebui să intrăm în calcul să cedăm ceva. Luați de la comunele care au primit 400.000 – 500.000. Proporțional cu Reșița și Caransebeș, Oțelu Roșu ar fi trebuit să primească vreo 400.000!”, i-a transmis Borcean primarului Luca Mălăiescu, de la Oțelu Roșu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Primarul Caransebeșului a avut un mesaj și pentru președintele Consiliului Județean: „Îl felicit pe domnul Dunca! Cu toată adversitatea pe care o are față de mine, a făcut o împărțire corectă, chiar dacă în detrimentul orașelor mari, dar toată lumea trebuia să primească ceva. Repartizarea aceasta este foarte echilibrată și este în favoarea localităților mici. Față de anii trecuți… felicitări!”

publicitate si promovare online banner maxagro