Felix Borcean a câștigat Primăria Caransebeș, dar rămâne director al Colegiului Național Traian Doda!

La scurt timp de la alegerile locale, președintele PNL Caransebeș, Ioan Cojocariu, cel care a ocupat această funcție ani de zile, a cedat locul mai tânărului Felix Borcean, cel care va fi la cârma orașului pentru următorii 4 ani.

Alegerea noului președinte a avut loc în cadrul ședinței Biroului Local al Partidului Național Liberal. Cu această ocazie au fost analizate rezultatele alegerilor locale, PNL obținând atât funcția de primar, cât și majoritate în cadrul Consiliului Local: 10 mandate de consilier local din totalul de 19!

Ședința Consiliului Local de validare a noului Consiliu Local și de învestire în funcție a noului primar, Felix Borcean, va avea loc până în 24 iunie, termenul limită conform legii. Tot atunci se va alege viceprimarul, PNL propunându-l pe tânărul om de afaceri Marius Isac. Acesta va fi susținut de Andrei Ungur, un alt tânăr care va da concurs pentru postul de city manager al Primăriei municipiului Caransebeș.

„Am analizat întreaga muncă a membrilor noștri în campania electorală, dar și în ziua alegerilor. Nu suntem mulțumiți de toată activitatea depusă, drept urmare am acordat câteva avertismente unui număr de cinci membri, vom lua măsuri împotriva altora care nu au depus tot efortul pentru ca rezultatele să fie conform așteptărilor. Sunt bucuros de aceste rezultate, însă nu tocmai mulțumit. Ne-am așteptat la cel puțin 12 mandate de consilieri locali, am obținut 10. Se putea mai bine prin efortul conjugat al membrilor noștri, putând ajuta mai mult la obținerea unui rezultat mai bun la Consiliul Județean. Vreau să-mi duc până la capăt, în acest an școlar, activitatea de director al Colegiului Național Traian Doda, astfel că, cel mai probabil, ședința de Consiliu Local în care voi fi învestit în funcția de primar al municipiului Caransebeș va avea loc în 23 iunie”, ne-a precizat Felix Borcean, președintele PNL Caransebeș și primar ales al urbei în urma alegerilor din 5 iunie.