Fără termen de comparație. Este cea mai bună din oraș si nimeni nu i-a rezistat!

nice 333
explo 1000x200

Se spune despre ea că te înnebunește, este făcută doar cu dragoste, te întoarce în copilărie și că o vrei mai mult decât o dată pe zi. Atunci când pasiunea este pe prim plan, se naște calitatea și prinde viață „Nice Cream”.

Gustul după care ai tânjit, curcubeul zilei este de acum într-un cornet. Colorat, crocant și umplut cu singurul produs căruia nu-i poate rezista nimeni, nici măcar cel mai pretențios adult. Vara aceasta se poartă Nice, se poartă calitatea, savoarea, fructele și prospețimea, ingredientele perfecte de pe rețeta de succes a celei mai îndrăgite înghețate din oraș: „Nice Cream”

nice 66

Nice Cream – doar dragoste adăugată. Și fructe!

Fabricată în laboratorul propriu din Reșița și prezentă în punctele cheie din oraș, centru și căsuța colorată din Parcul Tricolorului, înghețata artizanală Nice Cream a intrat în liga campionilor chiar din prima zi.

„Nu există termen de comparație. Este cea mai bună din oraș și da, asta este ce am căutat, ceea ce de fapt cred că au așteptat toți reșițenii. Nu o simplă înghețată, ci o înghețată de calitate. Acum simțim acel ceva, acel gust al copilăriei, acea savoare a fructelor prezentă în înghețată. Chiar dacă este un oraș mai mic asta nu înseamnă că oamenii nu doresc calitate, iar Nice Cream a dovedit că se poate. Felicitări!”, declară unul dintre clienții fideli, ce zilnic sunt prezenți la stand, nerăbdători să descopere noi arome.

nice 11

Iubim și vara, iubim și înghețata și zâmbetele!

Mihaela și Cristi, doi tineri antreprenori, reșițeni, sunt cei care au pus bazele acestei afaceri de succes care a câștigat până acum toate medaliile. Medalii obținute și în Reșița, dar și la Ponton Casa Baraj (zona Apres Ski), precum și la ștrandul Soho Wet, acolo unde înghețatele au făcut senzație.

nice 3

Calitatea o facem noi, zâmbetele ni le oferiți voi!

Cu gust de ciocolată, mango, raffaello, căpșuni, fructe de pădure, bubble gum, pepene sau lavandă, înghețata a făcut ravagii mai ales în rândul copiilor, dar și părinții au căzut pradă ușoară savorii din cornet. Cu produse variate, unice și bio, Nice Cream a cucerit inimile reșițenilor și nu numai, prin faptul că toate ingredientele folosite la prepararea înghețatelor sunt fără adaus de substanțe chimice, artificiale, fertilizatori, pesticide sau aditivi alimentari, un business care a adus mii de zâmbete și a îndulcit suflete.

nice 5t

Toți cei care spun prezent la condica de la Nice Cream se vor putea bucura de cupele de înghețată la cornet sau la pahar și pot alege și variantele cu: pepene galben, caramel sărat, fistic, alune, vanilie, alte opțiuni introduse în meniul colorat pregătit din dragoste, cu dragoste.

nice 22

nice 1

nice 4

nice 2

nice 33

nice 77