Fără premise de spargere pe Strada Făgărașului! Primăria ar face investiții, dar are planurile încurcate!

Deși în cartierul Govândari sunt în derulare o serie de lucrări privind reabilitarea carosabilului, în anumite zone intervențiile devin imposibile din aceeași eternă cauză: lucrările de apă-canal.

Lucrările de reabilitare a carosabilului și a trotuarelor din jurul Parcului Siderurgistului se execută de către autoritatea locală din fonduri proprii, prin Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, în concordanță cu programul de lucrări edilitar-gospodărești și conform bugetului local aprobat de Consiliul Local pentru anul 2016.

Lucrările care se execută pe strada Făgărașului sunt lucrări finanțate din fonduri europene, în cadrul Programului POS Mediu I – program  de reabilitare și extindere a conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița, beneficiar – SC Aquacaraș SA, constructor – Asocierea SC Hidroconstrucția SA și SC Electrosistem SRL.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Având în vedere tergiversarea lucrărilor de refacere, disconfortul produs și, nu în ultimul rând, potențialul pericol la adresa siguranței cetățenilor, autoritatea publică locală a avertizat în repetate rânduri, atât verbal cât și în scris, atât constructorul, cât și beneficiarul, asupra faptului că lucrările sunt în întârziere, nefinalizate și nerefăcute zonele afectate de lucrări. De asemenea, au fost întocmite sancțiuni contravenționale. Menționăm că autoritatea publică locală este preocupată de eliminarea disconfortului produs și a convocat de nenumărate ori toți factorii responsabili de lucrările pe POS Mediu. În momentul de față, constructorii au fost notificați privind faptul că municipalitatea nu va mai elibera alte permise de spargere până nu se iau toate măsurile de finalizare a lucrărilor demarate pe raza municipiului Reșița”, a declarat Ioan Crina, viceprimarul cu atribuții de primar al Reșiței.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/