Fără Marius Damian în organizația PSD Caransebeș. Luminița Jivan de acord

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Social democrații ies la atac cu informări precise, după ce în ultimele zile în municipiul Caransebeș circulă un așa zis sondaj de opinie care ar fi comandat de PSD cu presupuși candidați la Primăria Caransebeș. Sondajul îi oferă ca și candidați pe Marius Damian din partea PSD și pe Ilie Iova din partea Pro România. Bârfe și dezinformări, spun membrii organizației PSD Caransebeș.

Dincolo de bârfe și dezinformări, Organizația PSD Caransebeș se pregătește serios pentru alegerile locale, cu o conducere statutară, președinte interimar fiind notarul Petru Schinteie, în urma demisiei lui Bebe Ilie Iova care a rămas fidel organizației din Caransebeș, doar că a considerat că este momentul să facă un pas în spate, lăsând tinerii să-și arate potențialul politic, ne precizează secretarul organizației Florin Bogdea, lider al grupului PSD din Consiliul Local:

1000x100 casa brutarului

Cred că este un gest de lăudat, care ar trebui luat ca exemplu și la nivel național unde ar trebui promovați tinerii politicieni, care ar aduce un suflu nou partidului. Mă bucură faptul că doamna Luminița Jivan s-a gândit să promoveze tinerii în lupta politică de la locale și a acceptat numirea domnului Petrică Schinteie în detrimentul domnului Marius Damian, administratorul public al județului, care dorea să se implice la Caransebeș și să ajute organizația locală. Nu știu cât ne-ar fi ajutat acest lucru sau poate ne-ar fi încurcat, totuși dumnealui nu este membru al organizației Caransebeș. Prin urmare conform statutului îi era mai greu să acceadă la o funcție în PSD Caransebeș. În calitatea mea de secretar al organizației PSD Caransebeș și lider de grup în Consiliul Local Caransebeș, vreau să le spun caransebeșenilor, că ne vom prezenta în fața domniilor lor, cu un candidat viabil, la alegerile locale, un candidat care poate să schimbe fața orașului! Sunt convins că vor apărea diversiuni și zvonuri de tot felul, că de… trăim în România, țara lui Caragiale. Oamenii se vor convinge că demersul nostru este unul serios, atâta timp cât la conducerea acestei organizații sunt oameni care pot garanta acest lucru. În rest va fi o primăvară fierbinte, iar la Caransebeș vor înflori trandafirii!” a încheiat metaforic Florin Bogdea.

expres banat 1000x100 (2)