Fântâna cinetică din centrul Reșiței, gata până în vară!

fantana resita lucrari
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

S-au reluat lucrările de reabilitare a fântânii din Centrul Civic. De această dată, reparațiile sunt făcute, în regie proprie, de Primăria Reșița.

Reșițenii se vor bucura din nou de arteziana din centrul orașului, din această vară, dă asigurări Daniel Călin, directorul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului din Primăria Reșița. Administrația locală a decis să facă lucrările în regie proprie, după ce contractul cu firma care câștigase inițial lucrarea a fost reziliat.

Asupra operei lui Constantin Lucaci s-a mai intervenit cu lucrări și în 2017, când au fost schimbate toate mecanismele subterane, țevile și pompele de apă. Acum este tratată partea supraterană, cea a bazinelor, punându-se accent pe hidroizolația generală a fântânii, pe curățarea armăturilor din oțel și pe placarea suprafețelor cu piatră.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Ne-am apucat de treabă zilele acestea și estimăm noi că la sfârșitul lunii mai vom fi gata. Vom reface hidroizolația, pentru că apa se prelinge în camera tehnică a fântânii, după care o să montăm mozaic în cuvă și granit pe părțile exterioare. Iluminatul arhitectural al fântânii va fi refăcut și el. Lucrările se fac din bugetul local”, a explicat Daniel Călin.

lucrari fantana cinetica resita

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/