Falsuri grosolane și abuzuri în PMP Caraș-Severin! Popovici, chemat în instanță de Vela!

Fostul rector al Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, Ion Vela, a dat în judecată conducerea PMP Caraș-Severin şi cere anularea actelor prin care a fost „sărit” de pe lista consilierilor locali reșițeni!

Extrem de supărat după toate mişcările din PMP, dar şi puţin mai optimist după ce Ionuţ Popovici a pierdut şefia filialei judeţene a PMP, Ion Vela a ales să se judece cu foştii săi colegi de partid deoarece, spune el, s-au făcut falsuri grosolane în actele interne ale PMP pentru ca nu cumva el să ajungă consilier local și, eventual, viceprimar.

„Au auzit că noul primar ar vrea să mă pună viceprimar şi atunci au căutat să împiedice orice validare a mea, numai că au făcut falsuri grosolane, pentru care eu acum i-am chemat în instanţă! E vorba despre falsurile pe care le-a făcut vicepreședintele Consiliului Județean. El a adunat Consiliul Executiv Județean și s-a supus la vot retragerea sprijinului politic. La Primărie s-au dus însă cu o hotărâre de excludere din partid. Au motivat că am abateri grave de la statut și că eu m-aș fi retras de pe liste, că mi-aș fi dat demisia, ceea ce nu e adevărat. S-au făcut abuzuri! Popovici are dreptul să ceară excluderea mea, dar e nevoie de votul a jumătate plus unu din membri. I-am dat în judecată. Ajung să ne conducă oameni care se ocupă cu falsuri, care au ajuns pe pozițiile lor prin falsuri?!”, spune Ion Vela, adăugând că nici măcar nu voia funcţia de viceprimar, deoarece tocmai a fost numit să se ocupe de dezvoltarea unui gigantic parc fotovoltaic la Reşiţa, o investiţie cu multe zerouri, în euro!

Vela mai spune că a demascat instanţei falsurile făcute atât de actualul prim-vicepreşedinte PMP Caraș-Severin, Ionuţ Popovici, cât şi de Viorel Mutu, cel care i-a şi urmat pe listele de consilieri locali, la ora actuală făcând parte din Consiliul Local Reșița.

Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, s-a abținut să dea vreo replică sau explicație ca urmare a acuzațiilor lui Vela. „Nu comentez așa ceva!”, a spus Popovici.