Facturi mai mici pentru timișorenii care locuiesc în 400 de apartamente

bloc7

Primăria Timișoara anunță că a finalizat lucrările de reabilitare termică a zece blocuri, în care se află aproximativ 400 de apartamente, astfel că proprietarii vor plăti facturi mai mici la întreținere.

Facturi mai mici la întreținere pentru timișorenii care locuiesc în aproximativ 400 de apartamente. Primăria Timișoara informează că a finalizat lucrările de reabilitare termică la zece blocuri.

De asemenea, alte două blocuri, situate pe str. Mureșan 61-63 și str. Balmuș nr. 9-11, sunt finalizate în proporție de 98%. Mai mult, miercuri au fost predate amplasamentele pentru începerea lucrărilor la încă două blocuri, cu un total de 41 de apartamente, pe str. Științei nr. 3-5 și pe str. Martir Ioan Stanciu nr.2 – Calea Martirilor nr. 31.

Alte 16 blocuri din Timișoara incluse în planul de eficientizare energetică prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 se află în diferite faze de execuție. Pentru 21 de imobile, licitațiile sunt în curs, în diferite etape, de la elaborarea documentelor pentru achiziție până la evaluarea ofertelor”, a informat Primăria Timișoara.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Instituția a reușit să deblocheze lucrările la cele 68 de blocuri după ce a demarat procesul de revizuire a soluției tehnico-economice de reabilitare termică. Astfel, acum, izolarea termică se realizează folosind vată minerală bazaltică, în locul soluției anterioare de izolare cu panouri sandwich din aluminiu.

În urma modificării soluției tehnico-economice s-a majorat prețul lucrărilor, fapt care a determinat un întreg proces de evaluare a proiectelor și, apoi, de aprobare în Consiliul Local Timișoara.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/