Fabrica Topband Europe a organizat ceremonia de deschidere, sporind prezența globală a companiei

fabrica topband europe din Timisoara
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Topband a anunțat astăzi că fabrica sa din Europa, situată în Timișoara, România a intrat în producția de masă, în prima jumătate a anului 2023. Marea ceremonie de deschidere a avut loc miercuri, 8 noiembrie 2023.

Prin valorificarea avantajului geografic și a expertizei Topband în industrie, fabrica europeană oferă servicii mai rapide, mai eficiente și mai familiare pentru clienții din domeniul electrocasnicelor, sculelor electrice și din domeniul noilor industrii energetice. Intrarea în faza de producție în masă reprezintă capacitatea îmbunătățită a Topband de a răspunde nevoilor clienților din Europa și de pe piețele globale.

Oaspeți de seamă, martori ai acestui moment istoric, au participat la ceremonia de deschidere a Topband Europe Factory Timișoara

Peste 60 de oaspeți de rang înalt s-au alăturat tuturor angajaților din fabrică pentru a sărbători faptul că fabrica europeană intră într-o nouă etapă. Printre invitați s-au numărat domnul Wu Yongqiang, președintele Consiliului de administrație la Topband, domnul Ye Prince, director general al Topband Europe, domnul Alexandru Constantin Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, domnul Ilie Golubov, primarul comunei Remetea, doamna Zhu Lixia, președinte executiv – Asociația Întreprinderilor Chineze din România, alți oficiali locali și clienți de pe piața europeană.

Wu Yongqiang, președintele Consiliului de administrație al Topband

Wu Yongqiang, președintele Consiliului de administrație al Topband

Creșterea prezenței globale și implementarea strategiei de apropiere a clienților

Pentru a se adapta la piața mondială, aflată în continuă schimbare, Topband a construit o rețea globală cu 15 baze de producție și centre de cercetare și dezvoltare, formând un sistem global al unui lanț de aprovizionare centrat pe sediul Topband din China. Compania a înființat fabrici în India, Mexic, Vietnam și România pentru a servi mai bine clienții de pe diferite piețe. Pentru a pune în practică strategia de familiarizare a clienților cu piata europeană, Topband și-a stabilit birouri în Germania, Marea Britanie și Suedia. Alături de fabrica europeană din România, Topband oferă servicii localizate, agile și eficiente pieței europene.

fabrica topband europe a organizat ceremonia de deschidere, sporind prezența globală a companiei (2)

publicitate tmc 640

Investițiile pe piața europeană promovează adaptarea cu industria și economia locală

Topband a înființat fabrica europeană reacționând activ la Inițiativa Belt and Road China. Fabrica ocupă o suprafață de 10.000 de metri pătrați, iar suprafața construită ajunge la 12.000 de metri pătrați. Fabrica a obținut autorizații de mediu în România și a primit certificări ISO14001, ISO45001 și ISO9001. Aceste certificări înseamnă recunoașterea, din partea organizațiilor locale și recunoscute la nivel global, în ceea ce privește standardele de mediu, sănătatea ocupațională, calitatea și siguranța produselor, asigurând funcționarea și producția regulată a acestora.

În prezent, fabrica Topband Europe a realizat acorduri de cooperare cu peste zece clienți internaționali din industriile de electrocasnice și scule electrice. Câteva din acestea proiectele au ajuns la etapele de cercetare ale fabricii, de producție de probă sau producții în masă. Investiția totală a fabricii va ajunge la aproximativ 30 de milioane USD în viitor, investiție care va avea un impact pozitiv asupra comunității locale și va juca un rol cheie în procesul de expansiune globală a Topband.

Producția în masă a fabricii Topband Europe marchează o piatră de hotar în strategia globală a companiei privind dispunerea capacității de producție. Topband este dedicat promovării globalizării industriei inteligente chineze care facilitează creșterea reciprocă în tranziția energetică, dezvoltarea tehnologiei și cooperarea economică între China și Europa. În era digitală, inteligentă și IoT, Topband va continua să susțină dezvoltarea globală, creând valoare pentru clienții din întreaga lume privind tehnologia de control inteligent și lucrul cu parteneri din industrie, cu scopul a promova tehnologia inteligentă și cu emisii scăzute de carbon.

Despre Topband

Topband oferă soluții personalizate și diversificate pentru industriile de electrocasnice, energie electrică, instrumente, energie nouă, soluții industriale și inteligente, cu „patru puncte electrice și o rețea”, tehnologiile de control electric, motor, baterie, alimentare și platformă IoT ca nucleu.

Topband pune accent pe valoarea de bază a mărcii – „Parteneriatul pentru inovare agilă”; promovează, mereu, inovații în domeniul tehnologic de control inteligent care creează valoare pentru clienți și aduce beneficii tuturor.

publicitate Timisoara banner maxagro