„Fă-ți curat la munte” se încheie pe ritmuri de hip-hop și funk! [FOTO]

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Campania „Fă-ți curat la munte!” se apropie de final. În acest sfârșit de săptămână, organizatorii s-au gândit să prețuiască truda și munca voluntarilor din cele 7 weekenduri printr-un concert care se va desfășura pe platoul din centrul stațiunii Muntele Mic.

Potrivit lui Ciprian Gaica, reprezentantul asociației Muntele Mic Extrem, în 22 iulie (weekendul lui Ilie) va avea loc un workshop de teatru și muzică medievală, dar și un concert cu Cedry2K, PIETONU, DJ OND, K-LU din Timișoara, care se joacă cu hip-hop-ul instrumental, funk – ul și sample-uri din filme românești.

„Vrem ca acest eveniment să ne marcheze pe noi toți, vrem să demonstrăm că se poate și distracție, și să respectăm muntele, să îl lăsăm curat și să ne bucurăm de peisaj fără a-l încărca de tot felul de resturi, care se puteau strânge într-o pungă și să le ducem cu noi la coborâre. Am avut în acest an un sprijin mult mai mare din partea voluntarilor, vreau să le mulțumesc, a fost o campanie care s-a întins pe parcursul a 7 săptămâni, am urcat pe munte la sfârșitul fiecăreia, indiferent de vreme și am pus umărul pentru un munte mai curat. Acum, la final, am pregătit un concert drept mulțumire pentru tot și sper ca duminică, 22 iulie, să urce cât mai multă lume sus, la Muntele Mic”, ne-a declarat Ciprian Gaica, președintele Asociației Muntele Mic Extrem.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Acesta a mai precizat că fără ajutorul proprietarilor de pensiuni din stațiune, fără aportul elevilor voluntari de la liceele de la poalele Muntelui Mic, fără sprijinul primăriilor din Turnu Ruieni, Oțelu Roșu și Caransebeș, această campanie nu ar fi avut efectul scontat.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157683996852291″]

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/