Fă și tu un copil fericit! Dă șansa unui suflet abandonat să trăiască bucuria sărbătorilor pascale!

Copiii abandonați în centrele de plasament din Caraș-Severin pot primi șansa de a petrece sărbătorile pascale în sânul unei familii. Totul depinde de bunăvoința cărășenilor.

Viața deloc ușoară pe care o trăiesc copiii din centrele de plasament și problemele cu care se confruntă adesea din cauza sistemului, dar și a personalului, poate fi înfrumusețată de cărășenii cu suflet. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin anunță că cei mici pot fi preluați de familiile care doresc să le aducă un zâmbet cu ocazia Paștelui. Aceștia trebuie să depună cât mai repede o cerere la sediul DGASPC din Reșța, Aleea 3 Ape, însoțită de copia după actul de identitate. După depunerea cererii, solicitanții vor primi vizita asistenților sociali care vor efectua o anchetă socială.

În acest moment, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin are în grijă 167 de copii. Dintre aceștia, 60% mențin legătura cu părinții sau familiile extinse, însă doar 30% sunt luați acasă de sărbători.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)