Extinderea grădiniței din Șag a rămas în aer! Nicolae Robu nu înțelege de ce

Grădinița din comuna Șag rămâne deocamdată la stadiul din prezent, unul destul de nesatisfăcător, mai ales că în comuna din sudul Timișoarei se mută tot mai multe familii tinere. Proiectul prin care actuala grădiniță urma să fie extinsă și etajată nu a trecut de votul aleșilor locali, iar președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, spune că nu înțelege de ce nu se grăbesc lucrurile pentru ca proiectul de HCL să fie supus din nou la vot.

În comuna Șag primar este pesedistul Flavius Roșu, fost arbitru de fotbal. Liberalii nu au votat proiectul de extindere și etajare a grădiniței comunale, pentru care o mare parte din finanțare venea prin PNDL. Nicolae Robu, președintele organizației județene din Timiș a PNL, spune că liberalii nu au votat deoarece proiectul nu avea avizul de legalitate și că dacă totul se rezolvă din punct de vedere birocratic, consilierii din partidul său vor vota, întrucât, spune primarul Timișoarei, liberalii votează mereu proiectele care fac bine comunității.

Bogdan Apostu mi se plângea că nu înțelege de ce primarul, după ce a venit o dată și a vrut să se voteze proiectul cu grădinița, nu rezolvă problema. Consilierii locali PNL nu au votat proiectul, pentru că nu avea aviz de legalitate. Eu nu cer niciodată să se voteze proiecte care nu au aviz de legalitate. Evident că nu au votat, dar vor să revină cu proiectul, pentru că vor să-l susțină. Noi, peneliștii, sprijinim orice inițiativă de interes pentru comunitate, indiferent de culoarea inițiatorilor.”, a precizat Robu.

În prezent, la grădinița din Șag sunt înscriși 104 copii, peste capacitatea avizată de ISU, 87.