Express de Banat. De 12 ani, Știrile circulă mai repede! Știrile care contează!

express de banat
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

15 noiembrie 2011. Express de Banat a pornit, împins de entuziasm și de pasiune pentru mass-media, nu într-o aventură, ci pe un drum bine stabilit de la început. Inițial, ar fi trebuit să fie Express de Caraș-Severin, dar pentru că știam deja următoarea noastră destinație, Timișoara și județul Timiș, am ales să ne găsiți tastând www.expressdebanat.ro. Și vă mulțumim pentru că o faceți zilnic într-un număr atât de mare. Asta ne ambiționează și ne obligă la mai mult.

Aproape 61.000 de articole au purtat până acum semnătura jurnaliștilor Express de Banat, cam câte ar fi încăput într-un cotidian tipărit de 8 pagini, cu apariție de luni până vineri. În 2011 era însă deja prea târziu pentru ca informația să mai fie publicată pe suport de hârtie. Express de Banat, astăzi, cotidianul online al Banatului, intră în al 13-lea an de existență. Cu aceeași viteză cu care v-am obișnuit, cu primul set de informații de la ora 7:00, cu dezvăluiri și exclusivități, cu Express Live, cu aceeași deschidere către mediul de afaceri.

Știrile care contează vor fi și de acum încolo exclusivități marca Express de Banat. Și asta pentru că niciun fel de presiune nu poate schimba adevărul. Ne-a confirmat-o, prin concluzia sa, un om politic care deține cea mai importantă funcție în județ, după ce a pierdut, într-un singur an, trei procese cu publicația noastră, inclusiv la instanța supremă, la Înalta Curte de Casație și Justiție: „Sunteți buni! Dar… nu cu mine!” Express de Banat merge pe aceeași linie pe care a pornit în 15 noiembrie 2011 către noi obiective, către noi destinații, dar în primul rând către voi, cei care ne citiți. Astăzi, facem o mică pauză, doar pentru a ciocni un pahar de șampanie și a le mulțumi tuturor celor care au scris istoria celor 12 ani de Express, precum și celor care ne-au îndrumat, ne-au ajutat și ne-au fost alături.

promovare banner maxagro

Rămâneți pe expressdebanat.ro! Știrile circulă mai repede!

publicitate tmc 640