Expo Mobila Timișoara își deschide porțile pentru a doua oară în acest an

expo mobila timisoara iunie 2024
gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

A doua ediție din acest an a expoziției naționale dedicată industriei mobilei va avea loc între 27 și 30 iunie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, de pe b-dul Eroilor de la Tisa nr.22. 

Expo Mobila Timișoara se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante. Ediția prezentă reunește un număr important de producători români din Timișoara și județul Timiș dar și din Arad, Satu Mare, Rădăuți și Alba-Iulia, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesați să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

Vor fi prezentate diferite piese de mobilier, multe dintre acestea unicat, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, paturi și saltele cu funcționalități îmbunătățite pentru un somn odihnitor și o multitudine de modele de canapele în tendințele anului.

Caracteristicile anului 2024 în materie de mobilier, texturi sau decorațiuni, pot fi rezumate în câteva cuvinte: minimalist echilibrat, paletă de culori calde, tehnologii inteligente, textile luxoase și confortabile, legătura cu natura, sustenabilitate, eco-responsabilitate.

publicitate Timisoara banner maxagro

Pe întreaga perioadă, vor avea loc campanii promoționale de atragere a publicului vizitator care va putea testa și achiziționa o multitudine de modele de canapele modulare, fotolii, colțare, mobilier de living, dormitoare, bucătării, mic mobilier, mobilier rustic, antic și antichizat, decorațiuni, accesorii și perdele, cu reduceri de până la 50%.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10-20; duminică, orele 10-18. Intrarea este liberă.

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/