UPDATE. Explozie în Lugoj! 12 persoane au fost evacuate

explozie bloc lugoj
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O explozie a avut loc, marți dimineața, într-un bloc din Lugoj. 12 persoane au fost evacuate și una a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului.

Deflagrația s-a produs la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje de pe strada Vișinilor și a fost provocată de o acumulare de gaz.

Forțe impresionante de intervenție au ajuns de urgență la fața locului.

„A fost alertat de urgență Detașamentul de Pompieri Lugoj și la fața locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, trei ambulanțe SAJ și un microbuz de transport persoane din cadrul Detașamentului 2 Timișoara”, a transmis ISU Timiș.

Imediat după explozie, 12 persoane s-au autoevacuat, o persoană a fost deblocată dintr-un apartament, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar un bărbat a fost evacuat de pompieri, prezentând arsuri pe 40% din suprafața corpului. Acesta a fost transportat la spital conștient.

Din primele informații, din cele 84 de garsoniere din imobil, aproximativ 23 sunt afectate.

promovare banner maxagro

În continuare se efectuează acțiuni de căutare-salvare în imobil.

Update, ora 09:50

Pompierii au revenit cu informații și anunță că numărul persoanelor evacuate a ajuns la 17. O persoană nedeplasabilă a fost evacuată de pompieri, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Oamenii care nu se pot întoarce în case vor fi cazați  la căminul Colegiului Tehnic Valeriu Braniște din Lugoj.

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/