EXCLUSIV: Se mută în casa bestiei!

Fata care a scăpat cu viaţă din mâinile “Bestiei din Gârlişte” a fost externată şi încearcă să treacă peste drama care a şocat un judeţ întreg. Minora e gata să locuiască între pereţii în care criminalul e premeditat totul!

Iancu Măran a călcat în urmă cu trei zile pentru ultima dată în apartamentul din Oraviţa, o locuinţă socială închiriată de la Primărie. Criminalul a fost adus în cătuşe la apartamentul în care a locuit în ultima vreme pentru ca anchetatorii să ridice noi probe care să dovedească faptul că totul a fost premeditat. Aşteptările nu le-au fost înşelate, pentru că în urma percheziţiei au găsit un jurnal, în care Măran a făcut consemnări dintre cele mai interesante, dar şi şocante în acelaşi timp.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Criminalul e restanţier şi va sta multă vreme în puşcărie, astfel că, primarul oraşului, Dumitru Ursu, a anunţat că în apartamentul respectiv urmează să fie pus la dispoziţia altcuiva. “Primăria şi Consiliul Local au ajutat familia Florea şi o vor face şi de acum încolo. Familia Măran a solicitat să primească apartamentul în care a locuit acest individ care ne-a şocat pe toţi. El nu şi-a plătit chiria de două luni şi contractul de închiriere expiră în scurt timă. O solicitare pentru locuinţă am primit şi de la familia Florea, o familie numeroasă şi necăjită, motiv pentru care am hotărât să-i repartizăm o garsonieră. Tânăra care a scăpat cu viaţa şi părinţii ei sunt de acord să se mute chiar în locuinţa în care a stat acest Iancu Măran”, a declarat edilul-şef.

tmc 640