Rețineri și prejudiciu de aproape un milion de lei!

După ce săptămâna trecută au fost percheziții în domeniul afacerilor cu material lemnos, chiar în acest moment, polițiștii descind în cinci locații din județ și din județele limitrofe. În vizorul oamenilor legii sunt mai mulți indivizi care înșelau societăți comerciale.

UPDATE, ora 18.00

Zaharia Ghimboaşă şi Cătălin Lance, asociaţi la firma SC Big Boss Company SRL, se află în acest moment în sala de judecată. Procurorul de caz i-a prezentat Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă. “Clienţii mei şi-au rezervat dreptul de a nu da declaraţii în faţa procurorului. Sunt acuzaţi de înşelăciune în convenţii, cu consecinţe deosebit de grave”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

UPDATE ora 9:07 Două rețineri și 11800 de lei ridicați în urma perchezițiilor

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin informează că în urma perchezițiilor de aseară în cele cinci locații au fost reținute două persoane, bunuri și acte, dar și bani în valoare de 11800 lei. „Suspecţii achiziţionau utilaje, scule şi piese de autovehicule pentru care eliberau file CEC fără acoperire şi cu documente de identitate false. Poliţiştii au ridicat documente, bunuri constând în utilaje, piese de vehicule şi suma de 11800 lei. Infracţiunile au fost sesizate atât din judeţul Caraş-Severin, cât şi din Braşov, prejudiciul ridicându-se la suma de aproximativ 1 000 000 lei. Doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, declară Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ CS.

bunuri perchezitii

 

UPDATE ora 21:00

În această seară, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au luat cu asalt cinci locații, patru din județ și una din județul Hunedoara. Autoritățile județene caută un grup infracțional ce înșela societăți comerciale din toată țara.

Perchezițiile au loc atât la societățile comerciale, cât și la domicilii. Din primele informații, se pare că se va lăsa cu rețineri în urma descinderilor. Mai mult decât atât, din surse s-a aflat că unul dintre membrii grupării a fost prins la Sibiu, la o companie pe care încerca să o escrocheze.

Revenim cu amănunte! Rămâneți cu Express de Banat!