EXCLUSIV: Martor în dosarul hărțuirii procurorului Bucurică amenințat cu moartea și lovit în stradă de avocatul Drugărin!

Lucrurile o iau razna de tot în Oravița! Avocatul Drugărin s-a ales cu o nouă plângere penală pentru că ar fi lovit și amenințat cu moartea unul din martorii care îl pot trimite în pușcărie!

Dorel Rădulea, patronul localului „Carul cu flori” de la ieșirea din Oravița spre Moldova Nouă, a depus mărturie în dosarul în care avocatul Teofil Drugărin (foto) este judecat pentru hărțuirea procurorului George Bucurică, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița. Incriminat de depoziția martorului ocular al unor evenimente neplăcute petrecute chiar în localul respectiv, avându-i ca protagoniști pe Drugărin și Bucurică, Rădulea le-a povestit procurorilor despre jignirile și provocările primului dintre ei.

Avocatului nu i-a picat deloc bine acest lucru și, astăzi, profitând de un blocaj în trafic, l-a luat la întrebări pe patronul de la „Carul cu flori”. „Eram în trafic. M-a luat la înjurături, m-a amenințat cu moartea și tot felul chestii de genul ăsta. A întrecut orice limită. A mai venit o dată în restaurant la noi, s-a legat de nevastă-mea, să nu mai dea declarații împotriva lui, a făcut-o nebună. Atunci nu am făcut plângere. Astăzi, în față la biserica nemțească, era drumul blocat de un autobuz. Am coborât să văd de ce e drumul blocat, a venit și m-a luat la înjurături și la șuturi. M-a lovit de două ori cu piciorul și m-a înjurat întrebându-mă ce am scris la Timișoara. M-a amenințat cu moartea de față cu toată lumea! Am făcut o plângere penală împotriva lui, au fost chemați să dea declarații și martorii oculari. Mi-a mai povestit cineva că acum vreo douăzeci de ani l-a alergat cu cuțitul. Nu se mai poate cu acest Drugărin!”, a povestit Rădulea pentru expressdebanat.ro. Până la această oră, avocatul Drugărin nu a putut fi contactat pentru a oferi vreo eventuală explicație legată de cele petrecute astăzi, având telefonul închis.