Feri Vaştag s-ar putea întoarce la lotul naţional

Preşedintele Federaţiei Române de Box a recunoscut că deloc întâmplător Campionatele Naţionale de seniori de anul acesta s-au ţinut la Reşiţa. Obreja a pus totul la cale pentru a se întâlni şi discuta cu Vaştag despre revenirea acestuia în cadrul forului român.

 

Cel mai mare pugilist amator român din toate timpurile a declarat în mai multe rânduri că nu ar refuza să revină la federaţie, dar nu oricum, ci în anumite condiţii. Feri Vaştag a renunţat la lotul naţional în urmă cu câţiva ani, după mai multe discuţii contradictorii cu Rudel Obreja. Boxul românesc a cunoscut un declin îngrijorător, iar ruptura dintre Vaştag, Doroftei şi Obreja a ţinut cel puţin până la naţionalele de la Reşiţa.

Dacă Obreja a dat ca sigură întoarcerea lui Feri, acesta spune că nimic nu e sigur. “Trebuie să vedem fiecare cu ce vine, cu ce sprijină, nu trebuie să ne dăm mâna doar eu cu el, ci toţi cei care putem să sprijinim boxul. Deocamdată nu am stabilit nimic, am vorbit doar despre chestiuni generale”, a declarat Vaştag.