Excluderea liberalilor care și-au pierdut caracterul, în pixul lui Nelu Popa și al Corneliei Fetea!

romeo dunca (3)
banner publicitar

Romeo Dunca a cerut ca Viorel Bașag și Bogdan Miloș, ambii consilieri județeni, să fie dați afară din partid după ce ar fi bătut palma cu PSD!

Deși e singurul vinovat pentru situațiile ridicole, penibile și chiar revoltătoare în care au fost puși în acest mandat consilierii PNL, lucru care a dus și la pierderea majorității, Romeo Dunca îi acuză de trădare pe cei care efectiv nu-i mai execută ordinele. Pe cei care au ales într-un final să își apere imaginea, orgoliul și să voteze exact așa cum le dictează conștiința, nu președintele Consiliului Județean. Dunca a cerut conducerii PNL Caraș-Severin excluderea lui Bașag și Miloș. Dacă ar fi cunoscut Statul PNL, ar fi știut că există o anumită procedură prin care membrii de partid, mai ales cei aleși pe anumite funcții, pot fi excluși. Cu alte cuvinte, nu președintele Marcel Vela, nu Biroul Politic Județean sunt cei care îi pot executa pe „trădători”. Soarta liberalului Viorel Bașag e în mâinile lui Nelu Popa, președintele PNL Reșița, iar cea a lui Bogdan Miloș stă în pixul Corneliei Fetea, lidera liberalilor din Oravița. Dunca poate provoca astfel un adevărat cutremur în PNL Caraș-Severin după ce a cerut executarea unora dintre cei care l-au făcut președinte de județ. Cu atât mai mult cu cât se vorbește deja de un al treilea „Iuda”!

„Liberalii noștri îmbolnăviți de pierdere de caracter sunt doi. Doi s-au îmbolnăvit de pierdere de caracter. E ca la măseaua de minte, trebuie extracție. Eu nici nu mai discut, am cerut excluderea celor doi din PNL. Nu are rost să fim 17 consilieri și să nu știi la care să te uiți, mai bine să fim 15, de caracter. Mai bine mori împăcat cu tovarășii tăi decât să-ți fie teamă că ești înjunghiat pe la spate de colegii tăi! Ce să faci cu un om care și-a pierdut obrazul? Nu există lucru mai de preț pentru om decât obrazul. Nu contează că pe unul dintre cei doi l-a supărat unul sau altul din PNL. O să-i găsiți spălați la PSD!”, a comentat Romeo Dunca.