Excelent: 9,6 cota pensiunii pe Booking pentru Rocker’s Inn Boutique Hotel & SPA, din Banat

rocker in 2
casinoherculane by sungarden

Trofeul de aur pentru Rocker’s Inn Boutique Hotel & SPA, pensiunea din Banat, Sasca Montană, cea care dă clasă și celor mai de top locații turistice din Romania.

Așa da! Calitate, profesionalism desăvârșit, inspirație și servicii în turism, la cele mai înalte standarde.  Rocker’s Inn este dovada vie că și în România se poate, iar Booking, cel mai cunoscut portal de rezervări hoteliere, confirmă acest lucru: cota pensiunii – 9,6, mai mult decât excelent.

Mai are sens să vă alegeți că destinație de vacanță locuri situate la zeci, sute sau mii de km distanță, când la o aruncătură de băț de Reșița, mai exact în localitatea Sasca Montană din județul Caraș-Severin, vă așteaptă una dintre cele mai frumoase pensiuni din toată România? Răspunsul poate fi anticipat fără dar și poate.

rockers in

Rocker’s Inn  aduce stelele de pe Booking chiar în casele voastre, și nu puține la număr, ci 9,6. Într-un cuvânt, excelent!

Sunt diferiți pentru că Rocker’s Inn este o experiență în sine, prin schimbarea pe care o aduce în sistemul hotelier de tip boutique. Nimic nu este obișnuit la ei: nu veți vedea combinații de design făcute după ureche și nici nu vă veți plictisi de monocromia care domină hotelurile din alte părți.

Aici aveți posibilitatea să explorați, încă din momentul în care le călcați pragul. „Rock-ul curge prin holuri. E ca și cum Jimmy Page și-a lovit chitara de pereți sau Keith Richards a jucat billiard în lounge. Aveți impresia că îl auziți pe Bob Dylan cum își rescrie versurile ”Staying up late in Rocker’s Inn” și parcă îl vedeți pe Dave Mustaine cu picioarele ridicate pe pat, odihnindu-se după concert. De la muzica folk la heavy metal și înapoi!”, este descrierea pensiunii, făcută pe siteul oficial Rocker’s Inn Boutique Hotel & SPA, dar care este confirmată și de către turiștii ce i-au călcat pragul:

„O pensiune minunată, care pur și simplu mi s-a lipit de suflet, situată într-un colț de țară încremenit în timp, plin de istorie …Sasca Montană! Camera și întreaga locație decorată cu gust, cu atenție pentru detalii. Iar mâncarea…un adevărat răsfăț al simțurilor! Ceva mai gustos nu am mâncat nicăieri! Iar spumantul de la micul dejun, pregătit special pentru clătirea papilelor gustative a depășit clar așteptările noastre! Ne-am desfătat în piscina și în jacuzzi cu apă încălzită. A FOST EXCELENT!”

rockers inn 5

Toate camerele sunt unice, fiecare dintre ele este un tribut al unei perioade din istoria rockului, ceea ce face din Rocker’s Inn un veritabil Boutique Hotel, care îndeplinește cele mai importante criterii pentru ca voi, oaspeții, să aveți experiențe de neuitat:

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

• spațiul intim, unde vă simțiți relaxați, ideea de circuit închis și faptul că serviciile vă sunt direct adresate, iar camerele sunt personalizate pentru cei care împărtășesc aceleași gusturi, obiceiuri sau stil de viață;

rockers inn 8

• clienți fidelizați, cărora li se respectă preferințele, locul în restaurant sau meniu, bucătărie de tip sharing food pentru a se forma, cu adevărat, o ”gașcă” în jurul mesei;

• piscină exterioară încălzită, jacuzzi și saună, muzică pe specificul locației, evenimente cu circuit închis, la care artiștii performează live, lounge interior pentru relaxare;

• senzații tari și adrenalină prin activitățile outdoor – tiroliană și coborâre în rapel, rafting, mountainbike și drumeții pe traseele fascinante din Parcul Național Cheile Nerei Beușnița.

rockers inn 2

Odată ce intri pe poarta Rocker’s Inn, orice nuanță de alb și negru pe care o porți în suflet se va transforma instant în culoare pentru că Rocker’s Inn nu e un loc în care să te plictisești sau să rămâi conservator.

rockers inn 3

La Rocker’s Inn trăiești o viață de star, într-un cadru natural de cinci stele.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/