Evenimente live pentru părinții și profesorii din Caraș-Severin. Luminița Dolângă vrea să le afle nemulțumirile

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Luminița Dolângă, candidat al Alianței USR-PLUS pentru Senatul României, profesor de meserie, vrea să afle nemulțumirile cadrelor didactice, dar și pe cele ale părinților, în contextul în care cursurile se desfășoară online. În acest sens, astăzi și joi vor fi organizate evenimente live la care sunt așteptați să participe cărășenii interesați.

„M-am confruntat cu sistemul de educație mai întâi ca părinte pentru fiicele mele, apoi ca profesor. I-am văzut lipsurile, ineficiența, ingerința politicului, neprofesionalismul în management. Am asistat la cârpirea, din 2011 și până în prezent, de peste 600 de ori a Legii Educației. În ciuda acestor schimbări multiple, sistemul de învățământ nu reușește să asigure condițiile necesare pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor. Vorbim despre viitorul copiilor noștri, despre devenirea lor ca membri adaptați unei societăți într-o schimbare accelerată, vorbim de fapt despre viitorul nostru ca nație, pentru că elevii de astăzi sunt cei în mâna cărora ne punem, de mâine, destinul ca nație”, spune Luminița Dolângă.

Candidatul USR-PLUS lansează astăzi, împreună cu coordonatorii programului pe educație al Alianței, o serie de evenimente-dezbatere în sistem online. „În plină pandemie, cu presiunea inechității adâncite, îi aștept pe părinții și colegii profesori din Caraș-Severin să se înscrie ca vorbitor, să pună întrebări, să ridice problemele cu care se confruntă”, este îndemnul lansat de Luminița Dolângă.

Viziunea asupra educației din România – dialog între părinți, marți 24 noiembrie, ora 19.
https://www.facebook.com/events/1172069029861672

promovare banner maxagro Muzeul TM

Linkul de înscriere ca vorbitor-părinte în cadrul evenimentului:
https://forms.gle/LqSqGHEJENRoQa4g9

Viziunea asupra educației din România – dialog între profesori, joi 26 noiembrie, ora 19.
https://www.facebook.com/events/120454323032883

Linkul de înscriere ca vorbitor-profesor în cadrul evenimentului: https://forms.gle/2b31Pcg7qKVrghMV7
#RevolutiaBuneiGuvernari
https://www.usrplus.ro/ce_ne_propunem

(E)

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/