Eveniment special pentru pensionarii din Moldova Nouă

Cuplu de bătrâni pensionari
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă organizează astăzi un eveniment special dedicat pensionarilor de pe raza orașului, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Cei 250 de vârstnici din cadrul Alianței Pensionarilor din România – Filiala Moldova Nouă, Asociației Pensionarilor din Banat „Clisura Dunării 2014”, Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor – Filiala Moldova Nouă vor avea parte astăzi de un program inedit. De la ora 15.00, la sala de evenimente Mellody Ballroom, vor avea parte de muzică, dans și voie bună.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Ziua de 1 octombrie reprezintă o zi specială pentru seniorii noștri, aceasta amintindu-ne cât de valoroși sunt oamenii, fără să ținem cont de vârstă! Prin gestul nostru, al Primăriei și Consiliul Local Moldova Nouă, nu facem altceva decât să-i sărbătorim pe concitadinii noștri și să le mulțumim pentru lucrurile bune pe care le-au făcut de-a lungul timpului pentru dezvoltarea comunității noastre.”, a transmis primarul Ion Chisăliță.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/