Evaziune fiscală în Timiș de 1 milion de lei, descoperită de polițiști

perchezitii evaziune fisala timis
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Polițiștii de la Criminalitate Economică Timiș au făcut, miercuri, 9 percheziții la suspecți de evaziune fiscală. Prejudiciul este de un milion de lei.

Descinderile au avut loc în 6 locații din județul Timiș și 3 în Arad, la sediile unor societăți din domeniul exploatării agregatelor minerale, fabricarea betoanelor și mortarelor. Sunt vizați și contabilii acestora.

„Activitatea infracțională ar fi constat în înregistrarea în contabilitate a cheltuielilor fictive sau nereale și controlarea mai multor societăți interpuse în circuitul evazionist direct sau prin intermediari, având ca scop creșterea cheltuielilor și scăderea bazei impozabile, eludând astfel plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat”, a transmis IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Au fost descoperite și ridicate documente de evidență contabilă în format letric și electronic, contracte și înscrisuri în legătură cu activitatea infracțională, precum și 3 telefoane mobile și 2 laptop-uri.

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/