Ești șofer profesionist? Terravia te angajează!

images

Nu mai căuta anunțuri, l-ai găsit pe cel mai bun! Terravia, companie de transport intern și internațional de marfă, cu experiență de 12 ani, caută șoferi profesioniști.

Suntem o echipă experimentată și implicată, având relații de lucru cu importante firme din Europa, cât și din spațiul extracomunitar.

La noi, șoferii beneficiază de condiții excelente de lucru, camioane de ultimă generație Scania și Volvo (40t/prelate), remorci frigorifice cu agregate Carrier și Thermo King 40t. Două lucruri ne sunt caracteristice: grija pentru angajații noștri și profesionalismul nostru.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Oferim salarii excelente pentru șoferii noștri (între 2500 și 2800 euro pe lună) și suntem flexibili în colaborările noastre.

Oferim și cerem profesionalism, de aceea șoferii care doresc o colaborare cu noi trebuie să aibă:
– Experiență minim 1 an în transport internațional de marfă, de mare tonaj.
– Constituie un avantaj cunoașterea unei limbi de circulație internațională (Ger mană sau Engleză).

– Atestatul (coletărie) ADR este o condiție obligatorie.

-Permis de conducere cat. B,C,E.
– Cartelă tahograf digitală.

-Atestat marfă C95

Alătură-te echipei Terravia ! Trimite-ne CV-ul tău direct pe site-ul www.terravia.ro/jobs sau contactează-ne pentru mai multe informații legate de pachetele salariale sau de bonusurile pe care le oferim la numerele de telefon: +40256.223.223 +40256.371.793, zilnic între 9-15 sau trimite-ne un mail la contact@terravia.ro

A venit momentul să lucrezi într-un loc în care ești respectat!

banner 970 x 250