Ești pasionat de fotografie? Înscrie-te la cursul special creat pentru tine!

Ieșirile în natură, călătoriile, oamenii și reacțiile lor pot fi imortalizate cu măiestrie și transformate în amintiri eterne. Dacă îți place să acorzi atenție detaliilor, dacă îți plac peisajele sau portretele, atunci trebuie să știi că luna septembrie aduce cu sine o nouă sesiune de înscrieri la cursul de artă fotografică, susținut la Școala Populară de Arte „Ion Românu” din Reșița. 

În luna septembrie începe școala și pentru cei care doresc să se perfecționeze în arta fotografică. În 9 septembrie, la ora 17.30, la Școala Populară de Arte „Ion Românu” din Reșița se dă startul celei de-a treia serii a cursului dedicat celor pasionați de fotografie, indiferent dacă sunt începători sau avansați, vârsta minimă fiind de 14 ani. Cursul va avea o durată de 3 ani și va cuprinde o parte teoretică și una practică. Partea teoretică se va desfășura într-una din clasele școlii, unde vor fi susținute lecții și proiecții, iar partea practică se va desfășura atât în studioul școlii, cât și afara lui.

Cursanții vor învăța tehnică fotografică, principii de funcționare a aparatului foto, vor afla istoria fotografiei și vor fi îndrumați în fotocompoziție. Printre genurile care vor fi aprofundate în cadrul cursului de artă fotografică se numără: fotojurnalism, natură, portret, alb-negru și sport.

La finalul cursului se va elibera o diplomă de absolvire recunoscută.

Cei interesați de un astfel de curs vor primi toate informațiile necesare în cadrul întâlnirii din 9 septembrie direct de la profesorul Flavian Savescu și de la managerul Mariana Dănescu.