Ești fotograf sau îți place să filmezi? Însuși primarul Timișoarei te provoacă la concurs!

A venit primăvara, un anotimp propice pentru fotografii și filmulețe prin care să se vadă frumusețea Timișoarei. Conștient de acest aspect, primarul Timișoarei a lansat un concurs de fotografie și unul de clipuri. Tematica nu este una oarecare, ci e legată de centenarul instaurării administrației românești în Timișoara.


Concursul are denumirea de „Timişoara la 100 de ani – obiective turistice”. Vor fi premiate cele mai bune 100 de fotografii și cele mai frumoase zece clipuri video. „Scopul urmărit este acela al promovării celor mai buni în aceste domenii, dar și al evidențierii potențialului turistic al orașului nostru. Fotografiile premiate vor constitui parte a unui album ce va fi lansat cu ocazia Zilei Orașului Timisoara, iar clipurile vor putea fi vizualizate în cadrul Festivalului Artelor Timișorene”, se arată pe site-ul Primăriei.

leader board 728 x 90 px

Proiectele se pot depune până la dată de 12 mai 2019, la Biroul Organizare Evenimente, iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul Primăriei Timișoara și pe pagina de Facebook Evenimente Primăria Timișoara.

După Marea Unire, administrația românească s-a instaurat la Timișoara la data de 3 august 1919. A treia zi a lunei lui Gustar este și ziua capitalei Banatului.

Sursa foto: www.romaniaexperience.com