„Este teatrul politică și politica teatru?” Primarul Dominic Fritz, în dialog cu actrița Oana Pellea

pellea fritz
po 1000x100px (4)

O nouă ediție a evenimentului „Dialoguri timișorene” are loc în acest sfârșit de săptămână. De data aceasta, primarul Dominic Fritz dezbate alături de actrița Oana Pellea subiectul „Este teatrul politică și politica teatru?”. Accesul la dezbatere este gratuit.

Seria „Dialoguri timișorene” continuă în acest sfârșit de săptămână. Astfel, duminică, 12 februarie, începând cu ora 17.30, la Cinema Victoria din Piața Bălcescu are loc o dezbatere la care participă Dominic Fritz, primarul Timișoarei, și Oana Pellea, actriță și militant civic. Cei doi vor dezbate subiectul „Este teatrul politică și politica teatru?”.

Despre politician se spune că este un “actor politic”, politica este percepută ca o scenă. Iar natura teatrului a fost mereu una și politică, nu doar de divertisment, care a criticat sau ridiculizat puterea. Unde se întâlnesc și unde se despart politica și teatrul? Pot amândouă fi un instrument al adevărului? Seria „Dialoguri timișorene” continuă cu o discuție între Oana Pellea, actriță și militant civic, și Dominic Fritz, primarul Timișoarei”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Fundația Friedrich Neumann și CivicTM. Accesul este gratuit la dezbatere. Cei care doresc să participe sunt rugați să se înscrie AICI, numărul de locuri fiind limitat.