Este sărbătoare și în cinematografele din Caraș-Severin. Vă așteaptă aventura, animația și comedia!

Cuplu în sala de cinematograf.
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Pe marile ecrane din Caraș-Severin vor rula producții în care aventura și comedia sunt la loc de cinste. Cei mai norocoși, de această dată, vor fi copiii.

Rezervați-vă locul spre relaxare și bună dispoziție, pentru că asta vă oferă cinematografele din Caraș-Severin, în aceste zile, mai ales pentru cei mai mici dintre spectatori. „Micuța Ping și dragonul”, Noile aventuri ale cățelului Lessie sau „Pisicile la muzeu” sunt doar câteva dintre propunerile acestei săptămâni.

Pisicile la muzeu

Pisica Vincent și prietenul său, un șoarece, supraviețuiesc unei viituri într-un clavecin și ajung în muzeul Ermitaj. Pisici de elită păzesc exponatele de șoareci. Când Mona Lisa ajunge în muzeu, Vincent trebuie să împiedice furtul valoroasei opere de artă, dar și să o cucerească pe pisica Cleopatra.

YouTube video

Lassie – o nouă aventură

Lassie, cel mai faimos câine collie, și cel mai bun prieten al său, Flo, participă la o misiune de salvare ajutați de noii lor prieteni Henri, Kleo și micuța Pippa, un terrier Jack Russell. De data aceasta, Lassie trebuie să arate că are calitățile unui bun detectiv, ca să rezolve misterul dispariției câtorva câini cu pedigree.

YouTube video

Buzz House

Următorul sezon din Buzz House e cel mai ambițios de până acum. Selly a pregătit multe surprize participanților: concurenți secreți, o vilă izolată în pădure la care se ajunge doar cu barca și un angajat costumat, pus să-i sperie, să iasă palpitant.

YouTube video

Cascadorul

Este cascador și, la fel ca toți cei din comunitatea cascadorilor, este aruncat în aer, împușcat, prăbușit, aruncat prin geamuri și aruncat de la cea mai mare înălțime, totul pentru distracția noastră. Iar acum, proaspăt accidentat după un eveniment care aproape că i-a pus capăt carierei, acest erou din clasa muncitoare trebuie să dea de urma unei vedete de cinema dispărute, să rezolve o conspirație și să încerce să-și recâștige iubirea vieții sale, în timp ce își face în continuare meseria.

YouTube video

Combat Wombat: Eroi de sacrificiu 

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Viața a devenit un pic prea solicitantă pentru Maggie Diggins, alias Combat Wombat. În timp ce rata criminalității din Orașul Sanctuar este la cel mai scăzut nivel din toate timpurile, acum se așteaptă ca ea să își petreacă zilele ajutând la desfundarea canalizărilor și depunând declarații fiscale în loc să salveze lumea. Nu pentru asta s-a angajat!

YouTube video

Pentru cei mai mici, filmul plin de aventură: „Micuța Ping si dragonul” va mai rula și în această săptămână. În China antică, dragonii au fost cândva prietenii oamenilor, dar lăcomia noastră a pus capăt alianței lor, iar aceste creaturi magice au fost vânate. Ani mai târziu, într-o fortăreață îndepărtată, o tânără sclavă, Ping, leagă o prietenie puțin probabilă.

YouTube video

Cinematograf Dacia Reșița

resita1 7mai2024 2

Cinematograf Caransebeș

caransebes 1 7mai2024 3

Cinematograf Oțelu Roșu

otelu1 7mai2024 4

 

 

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/