Essence, brandul rafinamentului subtil. Machiaje nemțești cu texturi delicate din ingrediente naturale!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

La nivelul firmelor mondiale și depășind standarde internaționale, Essence oferă cosmetice de înaltă calitate, la un preț accesibil și disponibile tuturor. Cum să faci o alegere potrivită sau să combini nuanțele potrivite? Experții vin în ajutorul tău!

Essence reprezintă o celebră filială a renumitului brand Cosnova. Scopul primordial al mărcii rezidă în dezvoltarea remediilor cosmetice de înaltă calitate, la un preț accesibil. Primul produs reprezentativ a apărut în magazinele din Germania în anul 2002. De la înființare până în prezent, brandul își actualizează constant colecțiile și le oferă consumatorilor posibilitatea de a achiziționa produse unice, ce care au la bază doar ingrediente naturale.

publicitate online in ziar Express de Banat

Promotorii individualității și ai unicității

Compania susține diversitatea, prin urmare ține pasul cu noile tendințe și inovații tehnologice. Experții mărcii sunt într-o permanentă explorare, experimentând și provocând clienții să acorde prioritate imaginilor non-standard. Clișeele general acceptate ale frumuseții rămân în trecut, iar unicitatea și individualitatea sunt în vogă, spun specialiștii în machiaj.

Fardurile de ochi Essence uimesc prin rezistență și nuanțele profunde, iar compozițiile posedă texturi delicate și cremoase.

Marca germană nu se axează pe un anumit grup potențial de consumatori. Designerii dezvoltă produse originale, potrivite pentru femeile de toate vârstele. Experții independenți au declarat în mod oficial că produsele mărcii sunt sigure și conțin ingrediente naturale eficiente, fiind perfecte chiar pentru persoanele cu piele foarte sensibilă.

Ce ar trebui să cunoști despre compania cu renume mondial:

  • La cinci ani după lansarea primelor colecții compania a devenit lider mondial în vânzări.
  • În 2007 brandul a obținut cele mai bune vânzări din Germania.
  • În 2012 produsele Essence ocupă aproape 30% din piața internă.
  • De la înființarea sa, produsele nu au fost testate pe animale.
  • În fiecare an marca își reînnoiește complet colecțiile, lansând peste 20 de milioane de noi ediții limitate.
  • Celebra marcă respectă cu strictețe toate standardele internaționale. Fiecare linie cosmetică este analizată cu atenție de specialiști certificați pentru a depista și înlătura prezența componentelor dăunătoare. Aceasta este ghidată de principiile GMP (norme internaționale care reglementează standardele de igienă și calitate).

Garanția unor produse de înaltă calitate

Recenziile clienților confirmă faptul că Essence nu este inferior mărcilor mondiale și chiar depășește unele standarde internaționale.

baner publicitate in Stiri Timisoara

Incursiune în lumea make-upului (Secretele frumuseții)

Care sunt avantajele fardurilor mate și sidefate? Cum să faci o alegere potrivită?

Fardurile mate oferă machiajului tău un aspect natural și discret, pe când cele sidefate adaugă un accent radiant imaginii tale. Pentru conceperea unui make-up complex selectează tonurile potrivite trăsăturilor tale individuale (deschise pentru machiajul de zi și închise pentru cel de seară), combină nuanțele potrivit și nu ezita să experimentezi.

  • Dacă-ți dorești un machiaj mai discret, atunci optează pentru aplicarea fardurilor mate în combinație cu un ruj intens. Majoritatea femeilor optează pentru machiajele clasice, evitând ideile excentrice pentru a nu da greș, însă aplicarea unui fard strălucitor într-un mod echilibrat asigură un efect spectaculos. Atât fardurile sidefate, cât și cele mate oferă un accent impresionant machiajului de seară.
  • Renunță la nuanțele neutre în favoarea celor intense.
  • Poți utiliza un fard cu textură lichidă, ce asigură un efect metalic pentru a-ți accentua individualitatea.

Fii fericită indiferent de machiaj, pentru că adevărata frumusețe radiază din interior spre exterior! 

Machiajele se pot alege și comanda la adresa  https://makeup.ro/.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/