Eroii români, comemorați la Domașnea

ziua eroilor episcopia caransebesului
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Evenimentul cuprinde defilarea gărzii de onoare, recital de poezie și un ceremonial religios.

De Ziua Eroilor, Episcopia Caransebeșului și Primăria Domașnea organizează evenimentul prin care sunt comemorați cei care, cu prețul vieții, au apărat unitatea, independența și suveranitatea țării. În cinstea lor, a fost ridicată crucea-monument de la Domașnea, cruce care astăzi loc de cinstire a celor căzuți și de aducere aminte a sacrificiului lor.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Evenimentul începe astăzi la ora 17:00 cu primirea oficialităților urmată de oficierea unei slujbe religioase de către P.S. Lucian, episcopul Caransebeșului, alături de un sobor de preoți și diaconi. Programul mai cuprinde un recital de poezie în grai bănățean susținut de elevii de la Școala Gimnazială din Domașnea și de la Liceul „Hercules” din Băile Herculane, depuneri de coroane din partea instituțiilor și oficialităților. La final, sunt programate defilarea gărzii de onoare a Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” din Timișoara și recital de cântări patriotice al fanfarei militare.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/