Eréndira se întoarce pe scena Teatrului German din Timișoara

erendira la teatrul german din timisoara
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul Teatrului German din Timișoara, „Incredibila și trista poveste a candidei Eréndira și a bunicii sale fără suflet” de Gabriel Garcia Marquez, în regia lui Yuri Kordonsky, va putea fi revăzut din iulie. 

La începutul lunii iulie, spectacolul va avea două reprezentații, în 5 și 6 iulie de la ora 19.30, care vor și închide stagiunea 2023/2024 la Teatrul German.

Spectacolul Incredibila și trista poveste a candidei Eréndira și a bunicii sale fără suflet a avut premiera în septembrie 2017 la Teatrul German de Stat Timișoara. Dramaturgia este semnată de Rudolf Herbert, iar decorurile și costumele le aparțin lui Helmut Stürmer și Ioanei Popescu. Muzica este compusă de Tibor Cari. Din distribuție, la această refacere, fac parte actorii Ida Jarcsek-Gaza, Richard Hladik, Rareș Hontzu, Franz Kattesch, Radu Brănici, Isa Berger, Dana Borteanu, Harald Weisz, Yannick Becker și Marc Illich.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

La Gala Premiilor UNITER din 2018, Eréndira a avut trei nominalizări și și-a adjudecat două premii: la categoria „Cea mai bună scenografie”, câștigători au fost scenografii Helmut Stürmer (decor) și Ioana Popescu (costumele și desenele în nisip live); la categoria „Cea mai bună regie” a câștigat Yuri Kordonsky; la categoria „Cea mai bună actriţă în rol principal” a fost nominalizată actrița Olga Török.

Bilete pot fi achiziționate aici sau de la agenția de bilete a teatrului.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/