Epoca griului a apus de mult. Este timpul pentru inovație, modern și confort!

Proiectul care ține reșițenii cu sufletul la gură înaintează cu pași repezi spre linia de sosire. Silueta ultra modernă a complexului imobiliar City Center Reșița se ridică impunătoare în centrul orașului. Urmează perioada pentru demararea lucrărilor de finisare.

Chiar dacă ultima perioadă s-a dovedit a fi potrivnică mediul economic, dar și celor care și-au propus pentru acest an să-și achiziționeze locuința mult visată, lucrurile se îndreaptă încet, încet spre normalitate. Apartamentele sunt construite, cererea pentru imobile crește treptat, iar echipa de profesioniști muncește ca la carte pentru îndeplinirea target-ului.

Unii afirmă că ce a fost mai greu a trecut. Nu de aceeași părere este și tabăra care se ocupă de lucrările de interior. Abia acum greul începe. Trebuie atenție sporită la detalii, execuții, dar și la timpul acordat. Fiind desigur, una dintre cele mai luxoase clădiri din oraș „meniul” dotărilor trebuie să fie cât mai complex. Prin urmare, nu putea lipsi de la un astfel de proiect nici încălzirea prin pardoseală, etapă aflată în acest moment în demarare.

Încălzirea în pardoseală are multe avantaje și este o caracteristică de lux și o tendință populară la locuințele noi. Dar și atunci când se fac renovări, deoarece le oferă beneficiarilor o viață curată, confortabilă și care se bazează pe un design inovativ. Atunci când vorbești de avantaje se pot enumera cu exactitate următoarele:

-încălzire eficientă la nivel de consum de energie
-simplu de utilizat
-mai mult spațiu & libertate de proiectare a spațiului
-compatibilă cu toate tipurile de acoperitoare de pardoseală
-siguranță și confort
-ușurință la instalare

Pentru cei care încă nu cunosc tainele acestei proceduri trebuie să știe că este un sistem semi-centralizat, format din grup de centrale pe gaz, dispuse în cascadă, amplasate la demisolul clădirii, iar apartamentele vor avea module termice de control, contorizare, emanând o căldură consistentă și eficientă în întreaga încăpere. Încălzirea în pardoseală are nevoie de o temperatură de numai 29 grade Celsius sau chiar mai puțin, în funcție de finisajul podelei, pentru a încălzi camera. Grație acestor caracteristici se consumă mai puțină energie, ceea ce contribuie la menținerea unui nivel mai redus al facturilor la energie, acesta fiind doar unul dintre argumente pro atunci când vorbim despre încălzire în pardoseală avantaje și dezavantaje.

De asemena un rol extrem de important îl joacă în această ecuație și factura la căldură care cu ajutorul încălzirii în pardoseală oferă o economie medie de 15% datorită modului eficient de încălzire a locuinței. Extrem de ușor de folosit, încălzirea în pardoseală nu necesită practic niciun fel de întreținere și vine cu o garanție pe toată durata vieții pentru a-ți oferi un confort mental total. Termostatul de cameră asigură că încălzirea funcționează în modul cel mai eficient, fie automat cu un termostat inteligent WiFi, fie dacă dorești, cu un termostat programabil, care poate fi programat pentru a asigura că încălzirea pornește în anumite momente, oferindu-ți opțiunea de oprire pe timpul nopții sau când sunteți plecați de acasă.

Concepută nevoilor lumii moderne încălzirea prin pardoseală este o soluție ce poate fi instalată super rapid și de lungă durată. Cu alte cuvinte, profesioniștii în mâna cărora se conturează proiectul City Center Reșița, oferă garanția lucrului bine făcut, a calității și nu în ultimul rând a seriozității.

Complexul rezidențial are o structură formată din demisol, parter și 6 etaje, 71 de apartamente de două și trei camere, cu suprafețe cuprinse între 50 și 220 m pătrați. De asemenea, există platforme de parcare interioară și exterioară, precum și platforme pentru încărcarea electrică a mașinilor, iar o parte din demisol și o mare parte din parter vor fi alocate unor activități comerciale și administrative. Investiția mai cuprinde spații verzi, grădini suspendate, alei pietonale, plantații de arbori și arbuști, locuri de joacă pentru copii, iluminat arhitectural, alei pietonale, mobilier urban adecvat, două lifturi interioare, hol de acces cu design de recepție, spații tampon de depozitare la demisol.

Toate informațiile suplimentare legate de vânzarea imobilelor City Center Reșița se pot obține la nr de tel: 0739 39 50 30 sau 0739 39 50 40 sau la adresa de email vanzari@ccresita.ro sau www. ccresita.ro.