EMOȚIONANT. Mesajul unei familii pentru medicii de la Spitalul „Victor Babeș”: „Datorită vouă am avut ocazia să ne putem lua rămas bun”

spitalul victor babes timisoara
Cuib de vise 1000x100

„Mulțumim pentru eforturile pe care le-ați depus și pentru grija pe care ați avut-o față de soțul și tatăl nostru Ștefan Cristea”, așa începe scrisoarea de mulțumire, trimisă de aparținătorii unui pacient de la Spitalul „Victor Babeș”.

Cuvintele sunt adresate personalului din secția de Anestezie Terapie Intensivă. „Datorită vouă am avut ocazia să-l mai avem alături de noi câteva zile, să-l mângâiem și să ne putem lua rămas bun. Știm că ați făcut totul posibil să-i mai dați o șansă și apoi să-i ușurați suferința. Cu multă apreciere, soția, fiicele și restul familiei”, au transmis aparținătorii.

Astfel de gesturi îi motivează și le dau putere medicilor să treacă peste orice pierdere.

STPT job 1000x200

„Am fost și rămânem dedicați luptei pentru viață în spitalul nostru, iar fiecare pierdere a unui pacient ne marchează profund, chiar dacă știm că am făcut tot ce ne-a stat în putință să-l redăm celor dragi sănătos. Cuvintele familiilor care ne-au susținut și au sperat alături de noi până în ultima clipă ne dau puterea de a merge mai departe”, transmite personalul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/