Emil Șerpe, schimbat din fruntea Colterm. Cine îi ia locul?

Consiliul de Administrație al Colterm a decis, vineri, schimbarea din funcție a lui Emil Șerpe și înlocuirea acestuia cu Bogdan Nanu, care în prezent deține poziția de adjunct în companie.   

Bogdan Nanu preia conducerea companiei începând cu 1 februarie.

„Emil Șerpe va trece pe poziția de director general adjunct, fiind decizia domniei sale, pe motive de ordin personale. Totodată, schimbarea are la bază și experiența vastă în domeniul financiar a d-lui Bogdan Nanu, cu atât mai mult cu cât în perioada următoare vor fi implementate la nivelul companiei de termoficare măsuri de reorganizare a societății, care vizează, în principal, restructurări de ordin economic, condiții în care expertiza acestuia va fi un garant pentru revigorarea Colterm SA.”, se arată într-un comunicat transmis de Colterm.

leader board 728 x 90 px

Bogdan Nanu este absolvent de Inginerie Economică, la Politehnica Timișoara. A fost angajat al Price Waterhouse Coopers, iar în 2003 a devenit partener al Associated Business Advisors, unde este director al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri și Management.

Emil Șerpe a condus Colterm în ultimii patru ani. Decizia CA vine la doar câteva zile de când Primăria Timișoara a anunțat planul pentru redresarea companiei. În prezent, Colterm are datorii în valoare de 310 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: Planul de redresare a companiei de termoficare din Timișoara, prezentat de primărie. Fritz: „Primul pas este curățarea de datorii a Colterm”