UPDATE. Elicopterul SMURD pe DN 57! Două autoturisme s-au ciocnit frontal, șase persoane rănite!

Un accident rutier a dat de furcă în ziua de Paşte poliţiştilor şi medicilor din Caransebeş şi din Clisura Dunării.

Un şofer care circula pe DN 57, din direcţia Orşova spre Moldova Nouă, în zona localităţii Coronini nu se asigură, după primele informaţii, şi efectuează o depăşire, deşi venea un autoturism de pe contrasens.

Din fericire, impactul nu a fost în plin, ci mai mult o acroşare a celor două autoturisme. Cu toate acestea, 4 persoane sunt rănite uşor şi au ajuns la Spitalul Orăşenesc din Moldova Nouă.

leader board 728 x 90 px

O a cincea persoană, de sex feminin şi undeva la 60 de ani, a fost rănită mai grav şi se află în comă fapt pentru care a fost cerută intervenţia elicopterului SMURD care a transportat-o direct de la locul accidentului la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş.

Potrivit dr. Ionuţ Lalescu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, o a şasea victimă este o minoră de numai 5 anişori, cu dublă fractură (mandibulă şi membru). Elicopterul SMURD se va întoarce la Moldova Nouă de unde va prelua micuţa pentru a o transporta de urgenţă la Spitalul Clinic Regional de Urgenţă din Timişoara.

UPDATE, 18 aprilie, ora 12.20

Polițiștii cărășeni ne-au transmis că „duminică, 16 aprilie a.c., în jurul orei 12.50, pe D.N.57, între localitățile Coronini și Berzasca, a avut loc un accident rutier. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii din Moldova Nouă au stabilit că un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Liubcova, a condus un autoturism dinspre Berzasca spre Coronini. Alături de el, în autoturism se mai aflau alte trei persoane, dintre care o minoră în vârstă de 6 ani. La km 82+100m, după ce a trecut de un sector de drum în curbă cu vizibilitate redusă spre dreapta, a pătruns parțial pe sensul opus de mers și cu partea stângă-față a intrat în coliziune frontală cu partea stângă-față a unui autoturism care circula regulamentar din sens opus și care era condus de o femeie în vârstă de 48 de ani, din Radimna. În autoturismul condus de aceasta, se mai afla o persoană. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorei în vârstă de 6 ani și rănirea ușoară a conducătorilor auto și a pasagerilor din cele două autoturisme, toți fiind transportați la spitalele din Moldova-Nouă, Timișoara și Caransebeș pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu au fost testați cu aparatul etilotest, însă le-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru a stabili dacă se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Sursă foto: Opinia Timișoarei