Elicopterul SMURD, pe autostradă în Timiș! Accident cu 2 victime

elicopter smurd accident autostrada timis
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Grav accident, joi, pe autostrada A1, în Timiș! Au fost implicate 3 autoturisme și au rezultat 2 victime, dintre care un copil.

Elicopterul SMURD a fost chemat pentru a prelua o victimă și a aterizat direct pe șoseaua rapidă. Salvatorii spun că în cele 3 mașini erau opt persoane.

„La locul evenimentului s-au deplasat pompierii lugojeni cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție si comandă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Minorul a fost transportat la spital cu elicopterul, iar tatăl acestuia cu ambulanța SAJ”, a transmis ISU Timiș.

Accidentul a fost provocat de un bărbat de 79 de ani.

„Un bărbat, în vârstă de 79 de ani, a condus un autoturism pe A1 dinspre municipiul Lugoj înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, care se deplasa în fața sa. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism ce circula regulamentar în fața sa, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani”, aflăm de la IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara
Stiri Timisoara accident cu 3 mașini pe autostrada A1

Accidentul cu 3 mașini de pe autostrada A1

Iar pompierii au intervenit, la o distanță de 1 kilometru de accident, la un alt incident rutier. Un camion și o mașină s-au ciocnit, dar nimeni nu a fost rănit.

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/