Elevii și preșcolarii din șapte unități de învățământ din Timiș rămân să studieze în online

Mai mulți elevi, dascăli sau angajați în unitățile de învățământ din județul Timiș confirmați cu COVID-19 sunt internați în spital, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Cea mai recentă informare indică faptul că șapte școli și grădinițe rămân în continuare incluse în scenariul roșu.

Este vorba despre Liceul „Grigore Moisil” din Timișoara, Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara, Liceul de Arte Plastice din Timișoara (din cauza lucrărilor la infrastructură), grădinițele din Periam și Giarmata, școala din Bencecu de Sus și liceul din Periam.

Șase elevi, trei profesori și cinci angajați din școlile din Timiș sunt internați în spital, după ce au fost confirmați cu coronavirus. Potrivit IȘJ Timiș, alți 283 de elevi sunt în izolare, 81 de profesori sunt carantinați și susțin cursuri online, iar 10 angajați sunt izolați. Alți 13 dascăli sunt în concediu medical.

Cuib de vise 1000x100

În județ studiază online, la acest moment, 27.539 de elevi și preșcolari din cei 95.176 înscriși în sistemul de învățământ. Dintre aceștia, în Timișoara este vorba despre 18.449 copii.

În județ sunt 360 de unități încadrate în scenariul verde, iar alte 222 – în cel galben. În Timișoara, 90 de școli și grădinițe sunt incluse în scenariul galben, iar 27 în cel verde.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/