Elevii reșițeni transmit „Bucuria de a dărui”!

po 1000x100px (4)

Cum ziua copilului se apropie cu pași repezi, elevii reșițeni au decis să se mobilizeze pentru a aduce un zâmbet pe chipul unui copil grav bolnav. Micuții de la Școala Gimnazială Nr. 2 din municipiu au încercat astăzi să transmită mai departe bucuria de a face un dar.

În cadrul proiectului „Bucuria de a dărui” inițiat încă din iarnă de cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Nr.2 din Reșița, în parteneriat cu organizația Salvați Copiii, sărbătoarea micuților de pretudindeni a fost marcată cu două zile mai devreme printr-un târg caritabil.

Târgul a fost organizat în curtea școlii, acolo unde elevii claselor a V-a A, a IV-a A și a III-a B, ajutați de colegii lor mai mici de la clasa pregătitoare A, au expus mai multe jucării pentru a le vinde în scop caritabil. Prin activitatea de astăzi, micuții au încercat să strângă fonduri pentru ca un copil grav bolnav să se poată bucura, la fel ca ei, de copilărie.

elevi jucarii elevi jucarii

headerexpress cc

Astfel, toți banii adunați în urma târgului vor fi donați mai departe pentru a ușura viața unui copil aflat în nevoie. Mai mult decât atât, pe lângă jucăriile puse la vânzare, mulți dintre cei mici au ales și să doneze sume de bani atât din pușculițele lor personale, cât și din banii primiți de la părinți.

Prin acțiunea lor caritabilă, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Reșița au încercat, de asemenea, să promoveze activitățile caritabile, dorind să transmită cu ecou mai departe bucuria de a dărui.

Activitățile de astăzi s-au derulat sub coordonarea cadrelor didactice Elisaveta Vlăduț, Eufemia Jurca și Ozana Drăgilă.