Elevii nu au acces la educaţie online, dar Primăria Timişoara are bani de panseluţe!

Nu mai e o noutate pentru nimeni situaţia critcă prin care trecem şi faptul că această pandemie a dat o lovitură grea economiei ţării. Nici Timişoara nu face excepţie de la regulă. Nevoile are fi multe, însă administraţia trebuie să facă o prioritizare a lor. Se pare că pentru administraţia Robu mai importante în această perioadă sunt panseluţele şi petuniile, fapt sancţionat de Dominic Fritz, candidatul USR la Primăria Timişoara.

Peste 400.000 de pante din serele Horticultura împodobesc în aceste zile mai multe zone din Timişoara. Acţiunea nu este însă pe placul tuturor. Dominic Fritz consideră că altele sunt nevoile oraşului în această perioadă şi sancţionează dur administraţia oraşului. În condiţiile în care mulţi elevi nu au acces la educaţie, Primăria se laudă cu flori, punctează Fritz.

„Mii de timișoreni au donat în ultimele săptămâni pentru dotarea spitalelor timișorene. Primăria are bani de panseluțe și petunii. 1.500 elevi din Timișoara nu au acces la educație online, zeci de timișoreni donează laptopuri și tablete. Primăria are bani de panseluțe și petunii. Sute de artiști timișoreni nu știu cum va supraviețui cultura în următoarele luni. Primăria are bani de panseluțe și petunii. Suntem la pragul unei recesiuni de proporții istorice care va lovi bugetul orașului în modul cel mai brutal posibil. Apreciez și eu frumusețea unor flori, dar altele sunt prioritățile acum. Ce vedem aici e ori inconștient ori iresponsabil. Amândouă variantele mă sperie. Și cu siguranță nu vom accepta să fie îmbrăcate în siropoasa laudă de sine a primarului pe care deja o anticipăm. Rămân cu ce am spus săptămâna trecută: Bani pentru elevi, nu pentru panseluțe și petunia”, spune Dominic Fritz.