Elevii din comuna Doclin vor face sport într-o sală ridicată de la zero de CNI!

sala de sport cni doclin

Constructorul care a câștigat licitația pentru a ridica la Doclin o sală de sport modernă, cu peste 100 de locuri, este așteptat să demareze lucrările în perioada imediat următoare.

Compania Națională de Investiții finanțează construcția viitoarei săli de sport din Doclin. Valoarea investiției se ridică la 6,7 milioane de lei, iar dacă constructorul va demara lucrarea în luna august, așa cum a promis, până la sfârșitul lui 2023 construcția ar trebui să fie gata.

„Cu acest proiect, derulat prin CNI, suntem avansați. Avem un câștigător, doar că nu avem ordinul de începere. Tot sunăm la ei, și ne spun, ba că vin azi, ba că vin mâine. Autorizație de construcție există, am scos-o, am transmis-o, așteptăm ordinul de începere, pe care trebuie să-l dea tot CNI-ul.  După ultimele discuții avute cu ei, lucrările ar urma să înceapă în august. Acum noi încercăm să-i presăm, să nu-i slăbim pentru a începe în august, așa cum au promis. După semnarea ordinului de începere, constructorul are la dispoziție 18 luni pentru a finaliza investiția.”, ne-a declarat Dănuț Oană, primarul comunei Doclin.

Viitoarea construcție este prevăzută cu dotări moderne, vestiare, grupuri sanitare, cabinet medical, tribune, cu o capacitate de 102 locuri, și teren de joc multifuncțional. Licitația pentru proiectarea și execuția sălii, procedură de care s-a ocupat CNI, a fost câștigată de o firmă din Bacău.