Elevii de la nouă școli din Timiș învață online, de luni

Elevii care învață la nouă școli din județul Timiș vor face cursuri online, începând de luni, 4 octombrie, ca urmare a numărului prea mare de infectări cu noul coronavirus. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, în ședința de astăzi, cum vor învăța elevii din județul Timiș, de luni, 4 octombrie, ca urmare a creșterii numărului de cazuri de Covid-19.

Astfel, s-a hotărât ca elevii de la nouă școli să facă ore exclusiv online. Este vorba de Școala Primară Sinersig, Liceul Teoretic Buziaș, Școala Gimnazială Bacova, Grădinița cu Program Normal Nădrag, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14 Timișoara, Grădinița cu Program Săptămânal Timișoara, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Timișoara, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 33 Timișoara și Grădinița cu Program Normal Voiteg.

De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca 136 de școli să funcționeze în scenariul 2. Asta înseamnă că sunt cazuri de infectare cu noul Covid-19 în rândul profesorilor și elevilor și vor desfășura ore online doar o parte din clase.

Restul de 461 de unități de învățământ din Timiș vor funcționa în scenariul 1, adică toți elevii sunt prezenți fizic la ore, pentru că nu au cazuri de infectări cu Covid-19.