El a violat o tânără de 23 de ani pe o stradă din Reşiţa! Vezi decizia Tribunalului

Un bărbat de 20 de ani a luat cu forţa o tânără pe care a întâlnit-o în zona Universităţii „Eftimie Murgu”, a bătut-o şi violat-o în mijlocul străzii.

Reşiţeanul Cosmin Alin a ajuns astăzi în faţa magistraţilor Tribunalului Caraş-Severin pentru judecarea recursului declarat de acesta împotriva sentinţei Judecătoriei Reşiţa, prin care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, acuzat fiind de lipsire de libertate, viol şi tâlhărie. Considerând că magistraţii reşiţeni au fost prea aşpri cu el, violatorul a cerut Tribunalului Caraş-Severin să fie cercetat în stare de libertate. A mărturisit completului de trei judecători că îi pare rău de ceea ce a făcut, dar asta nu l-a ajutat prea mult. „În urma examinării recursului inculpatului, reţinând că există date şi indicii temeinice în sensul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi în formă agravantă de viol şi lipsire de libertate, Tribunalul Caraş-Severin a constatat legalitatea şi temeinicia încheierii de arestare preventivă pronunţată de către Judecătoria Reşiţa şi, ca atare, a respins această cale de atac, ca fiind nefondată”, a declarat Rustin Ciasc, preşedintele tribunalului cărăşean.

Potrivit Inspectoralului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, tâlharul a fost denunţat în data de 31 octombrie 2013 de o tânără în vârstă de 23 ani, care a sesizat faptul că în cursul nopţii de 30/31 octombrie, în timp ce se deplasa pe jos spre domiciliu prin Piaţa Traian Vuia, a fost victima unui viol de către un tânăr necunoscut.

Din declaraţia tinerei a rezultat că a fost acostată de un tânăr necunoscut care i-a aplicat o lovitură în zona feţei, după care s-au deplasat pe strada O.Goga, unde a fost suspusă unui raport sexual. După comiterea faptei, suspectul i-a sustras din buzunar şi telefonul mobil, care a fost recuperat ulterior”, a explicat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ.