Efectul Caracal! Un caransebeșean a plătit 1.000 de lei ca să afle în cât timp îl localizează Poliția

Curiozitatea l-a costat 1.000 de lei pe caransebeșeanul care a vrut să testeze capacitatea polițiștilor de a-l localiza. 

Unui bărbat din Caransebeș i-a fost prea bine cu banii-n buzunar, așa că a decis să-i arunce pe geam… din curiozitate. A sunat la numărul unic de urgență 112, cu dorința de a rămâne anonim și cu o solicitare aberantă!

Sâmbătă noapte, în jurul orei 3, apelul a venit „de la un cetățean care a insistat să rămână anonim, precizând doar faptul că vrea să verifice dacă poate fi localizat de polițiști și în cât timp”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În scurt timp, dorința i-a fost îndeplinită: „apelantul, un bărbat de 32 de ani din Caransebeș, a fost identificat și localizat de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș, pe raza localității Păltiniș. Având în vedere faptul că apelantul a folosit SNUAU 112 în mod abuziv, fără a justifica o urgență reală, care să necesite intervenția polițiștilor, acesta a fost sancționat contravențional, conform OUG nr. 34/2008, modificată, cu amendă în valoare de 1.000 de lei”.