Educația din Caraș-Severin are șefi noi!

Așa cum Express de Banat anunța în urmă cu ceva timp, la vârful instituțiilor de educație din Caraș-Severin au fost instalați social-democrații Lucian Miclău și Ionuț Gârtoi.

Din 1 martie, conducerea Inspectoratului Școlar Județean are culoare roșie, liberala Carina Pristavu fiind înlocuită de social-democratul Lucian Miclău. Miclău a fost numit în funcția de inspector școlar general prin ordin al ministrului Educației, și își va începe activitatea chiar de mâine. Fostul inspector școlar general Carina Prisavu nu părăsește însă instituția, rămânând în funcția de adjunct la ISJ.

Tot cu data de 1 martie, apar schimbări și la nivelul conducerii Casei Corpului Didactic Caraș-Severin. Ionuț Gârtoi (foto), director adjunct al Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Reșița, o înlocuiește pe Lili Blujdea, cea care a condus până în prezent această instituție.

Lucian Miclău și Ionuț Gârtoi sunt detașați în interesul învățământului, începând cu data de 1 martie și până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2022-2023.